Advies op maat

Bij het aanschaffen van een nieuwe Keuken komt altijd veel kijken. Bij TuijpsHuysch proberen wij u zo veel mogelijk te ontzorgen. Als onze adviseurs een ontwerp naar uw smaak hebben gemaakt stoppen we niet, maar pakken we door. Door een unieke combinatie van uitvoerders uit de praktijk, praktisch denkende adviseurs en uitvoerende medewerkers met een Volendamse, hardwerkende, mentaliteit wordt u écht ontzorgt.

TH-Keuken
TH-Colour
TH-Design
TH-Maatwerk Keuken

De TH-Keuken zorgt ervoor dat TuijpsHuysch kwaliteit en een TuijpsHuysch ontwerp voor iedereen bereikbaar is. Een bijkomend voordeel is dat deze keuken bijzonder milieuvriendelijk is, een win-win-win-situatie dus!

Wilt u een Keuken in een specifieke kleur die matcht met het interieur van uw huis?

Heeft u een bepaalde kleur in gedachte? De TH-Colour Keuken levert u keukens in alle RAL, Sikkens & F&B kleuren. Dat wil dus zeggen: honderden kleuren waar u uit kunt kiezen. Of u nu een moderne, een klassieke, of een retro keuken in gedachten heeft…… TH bekent (uw) kleur.

Het Duitse keukenmerk, Rational levert al meer dan 50 jaar kwaliteitskeukens voor iedere doelgroep. Van puristich en designgericht tot tijdloos en stijlvol elegant , er is voor ieder wat wils. De TH-Design Keuken heeft veel opties die uw Keuken nog luxer maken. Denk hierbij aan schuifdeuren van twee meter hoog. Lades van bijna twee meter breed.

TuijpsHuysch biedt u graag een persoonlijke benadering. Niet alleen een persoonlijk advies, maar ook een persoonlijke Keuken. Indien uw wensen het omvangrijke standaard assortiment te boven gaan, levert TuijpsHuysch een keuken die speciaal voor u op maat wordt gemaakt. Maatwerk. Kasten in elke maat en vorm die u maar kunt wensen.

Doe inspiratie op bij onze klanten

Hoekkeuken Purmerend

Bekijk project

Badkamer verbouwing Amsterdam Zuid

Bekijk project

Matzwarte TH-Design Keuken Badhoevedorp

Bekijk project

TH-Design by Rational in de Middenbeemster

Bekijk project

TH-Keuken Purmerend

Bekijk project