Uw nieuwe keuken

Bent u wel aan een nieuwe keuken toe of past deze niet meer in uw interieur en wilt u dus graag uw huidige keuken renoveren in Amsterdam Noord? Bij TuijpsHuysch vindt u de mooiste keukens in Amsterdam!

Bij TuijpsHuysch proberen wij u zo veel mogelijk te ontzorgen. Als onze adviseurs een ontwerp naar uw smaak hebben gemaakt, stoppen we niet, maar pakken we door. Door een unieke combinatie van uitvoerders uit de praktijk, praktisch denkende adviseurs en uitvoerende medewerkers met een Volendamse, hardwerkende mentaliteit wordt u écht ontzorgd en kunt u binnen de kortste keren genieten van uw nieuwe keuken!

Ongelofelijk veel keukenstijlen

Wij snappen ook wel dat iedereen een andere droomkeuken heeft. Uw nieuwe keuken moet mooi en vooral praktisch zijn, maar ook voldoen aan uw persoonlijke behoeften en wensen. Daarnaast wilt u ook jaren van uw keuken blijven genieten, zonder dat hiervoor weer een grote renovatie nodig is. Daarom vindt u in onze showroom een ruim aanbod aan keukenstijlen en voorbeeldkeukens in Amsterdam Noord.

Stel uw nieuwe keuken samen

Bij TuijpsHuysch heeft u ook de mogelijkheid om uw keuken geheel naar wens samen te stellen. Van de tegels en het aanrechtblad tot de kastjes, apparatuur en zelfs de keukenopstelling. En dit alles doen wij uiteraard met uw budget in het achterhoofd. In onze ruime showroom vindt u precies wat u zoekt voor uw keukenrenovatie. Ook voor volledige keukens bent u in onze showroom in Amsterdam Noord aan het goede adres!

De beste apparatuur voor uw keuken

Uw nieuwe keuken is natuurlijk niet compleet zonder goede apparatuur. Bij TuijpsHuysch leveren wij alleen keukenapparatuur van de beste merken. Denk bijvoorbeeld aan merken als ATAG, Bosch, Siemens of Bora. Absolute topmerken dus, die het dagelijkse leven een stuk makkelijker maken. Laat u goed adviseren over de beste apparatuur zodat u nog jaren plezier heeft van uw nieuwe keuken.

Een echte TuijpsHuysch keuken

Dankzij jarenlange ervaring weten wij wat er van een goede keuken gevraagd wordt. Hierdoor kunnen wij bij TuijpsHuysch met trots vermelden dat u ook keukens uit eigen collectie kunt kopen. Ga bijvoorbeeld voor een milieuvriendelijke TH-keuken, een kleurrijke keuken van TH-Colour of kies voor een nieuwe designkeuken van TH-Design by Rational!

TH-Keuken
TH-Colour
TH-Design
TH-Maatwerk keuken

Wij geven u persoonlijk keukenadvies

Een keukenrenovatie begint altijd met een goed en persoonlijk advies. Onze deskundige keukenadviseurs helpen u graag met het uitzoeken en ontwerpen van een praktische keuken. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken wij al uw wensen en eisen en gaan wij alvast in op de verbouwing. Dankzij de jarenlange ervaring kunnen wij u ook nieuwe inzichten en slimme oplossingen geven waar u nog nooit aan heeft gedacht. Wij zorgen ervoor dat u uw keuken kunt renoveren zonder het praktische, ergonomische en financiële aspect uit het oog te verliezen.

Uw nieuwe TuijpsHuysch keuken in Amsterdam Noord

Bent u op zoek naar een nieuwe en op maat gemaakte keuken in Amsterdam Noord? Bezoek dan onze showroom in Amsterdam Noord en laat u inspireren en adviseren door onze ervaren experts. Tevens vindt u in onze showroom ook een ruim aanbod aan showroomkeukens met hoge kortingen. Wit u zeker weten dat één van onze adviseurs tijd voor u heeft? Maak dan van tevoren een afspraak op een dag die u goed uitkomt. Onze adviseur maakt dan tijd voor u vrij om de verbouwing uitvoerig met u te bespreken.

Een nieuwe keuken of de huidige renoveren? TuijpsHuysch staat voor u klaar!

Doe inspiratie op bij onze klanten

TH-Keuken Muiden

Bekijk project

TH Keuken Landsmeer

Bekijk project

Bij een klant in Huysch | TH-Keuken Amsterdam

Bekijk project

TH-Colour Keuken Volendam

Bekijk project

TH-Keuken in Monnickendam

Bekijk project