Bij TuijpsHuysch zijn we van mening dat jouw keuken meer is dan alleen een functionele ruimte – het is een plek waar stijl en functionaliteit samenkomen om een ​​unieke ambiance te creëren.

Bij het perfectioneren van jouw keukenontwerp, zijn achterwanden van essentieel belang. Het is de finishing touch die niet alleen beschermt tegen dagelijkse spetters en vlekken, maar ook de esthetiek van jouw keuken versterkt.

Onze collectie achterwanden biedt drie distinctieve opties, elk met zijn eigen unieke voordelen:

Bokmerk Achterwanden: Duurzaamheid Ontmoet Elegantie

Met Bokmerk achterwanden introduceert TuijpsHuysch een combinatie van duurzaamheid en elegantie. Deze hoogwaardige materialen bieden niet alleen bescherming, maar voegen ook een tijdloze klasse toe aan jouw keukenomgeving. Onderhoudsvriendelijk en met een ongeëvenaarde stijl.

Keukenglas: Moderne Strakheid met Praktisch Gemak

Voor degenen die streven naar een moderne en strakke uitstraling, is Keukenglas de ideale keuze. Verkrijgbaar in diverse kleuren, afwerkingen en zelfs met de optie om je eigen foto toe te voegen, geeft Keukenglas jouw keuken een eigentijds karakter. Makkelijk te reinigen en bestand tegen hitte – stijl ontmoet functionaliteit.

(Accent)tegels: Creëer een Uniek Statement

Voor wie op zoek is naar een meer traditionele, maar toch stijlvolle optie, bieden de (accent)tegels van TuijpsHuysch een uitgebreide collectie met diverse patronen, kleuren en texturen. Creëer een subtiele harmonie of een gedurfd contrast, afhankelijk van jouw persoonlijke stijlvoorkeur. Een tijdloze keuze die een uniek statement maakt. Bang dat je voegen vies worden, dat hoeft omdat wij altijd werken met een 2 component voeg.

Of je nu de voorkeur geeft aan de duurzaamheid van Bokmerk, de moderne uitstraling van Keukenglas, of het karakter van (Accent)tegels, bij TuijpsHuysch vind je hoogwaardige achterwanden die niet alleen beschermen, maar ook de esthetiek van jouw keuken versterken.

Ontdek vandaag nog de perfecte achterwand voor jouw keuken bij TuijpsHuysch – waar stijl en functionaliteit samenkomen voor een ongeëvenaarde keukenervaring.

Bokmerk
Keukenglas
(Accent) Tegels

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.