VOORDELEN LUXE ALUMINIUM ACHTERWANDEN

Ben je op zoek naar een stijlvolle en praktische oplossing voor je keuken of badkamer? Ontdek dan de veelzijdigheid van Bokmerk achterwanden, nu beschikbaar bij TuijpsHuysch. Met de achterwanden van Bokmerk heeft u een uitgebreide keuze aan kleur, er zijn namelijk meer 100 kleuren. Er past dus altijd wel een kleur bij uw interieur.

Een Bokmerk keuken- of sanitaire achterwand geniet u van talloze voordelen. Deze achterwanden zijn niet alleen hittebestendig, kras-, slag- en slijtvast, maar ook vingerafdrukbestendig. Bokmerk is heeft een dikte van 3mm en worden door TuijpsHuysch exact op maat ingemeten. Een Bokmerk plaat kan tot een lengte 6 strekkende meter. Hierdoor zijn er ook bij de grote lange wanden geen storende voegen of naden, wat niet alleen voor een strakke uitstraling zorgt, maar ook het onderhoud vereenvoudigt. En het beste van alles? Na het schoonmaken blijven er geen strepen achter, waardoor uw achterwand er altijd als nieuw uitziet.

Bij TuijpsHuysch begrijpen we dat uw tijd kostbaar is. Daarom ontzorgen wij onze klanten volledig. We komen persoonlijk bij u langs om de wanden in te meten en te plaatsen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: genieten van je prachtige nieuwe achterwand.

Klaar om uw keuken of badkamer naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de perfecte Bokmerk achterwand voor jouw ruimte!

Maak een statement in je interieur met Bokmerk achterwanden. Ontdek de veelzijdigheid ervan. In onze showroom hebben wij 1 badkamer ingericht met Bokmerk en 3 keuken opstellingen met Bokmerk ingericht. Natuurlijk zijn de andere kleuren ook te zien. Maak snel vrijblijvend een afspraak of kom langs in onze prachtige showroom te Weesp om de Bokmerk platen in actie te zien en laat je inspireren voor jouw eigen ruimte. Als u graag persoonlijk advies wilt, laat het ons dan weten! Vraag hier vrijblijvend een afspraak aan met een van onze adviseurs. We staan klaar om u te helpen uw droomruimte te realiseren.

 

ONVERWOESTBAAR, EENVOUDIG IN ONDERHOUD EN ONDERHOUDSARM:
DE MEEST MAKKELIJKE OPLOSSING VOOR HET RENOVEREN VAN UW DOUCHEHOEK OF ACHTERWAND VAN UW KEUKEN

Accepteer advertentie cookies om deze content te zien.

Accepteer advertentie cookies

Hierbij nodigen we je van harte uit om de veelzijdigheid van Bokmerk achterwanden te ontdekken voor een stijlvolle en praktische oplossing in je keuken of badkamer.

Met Bokmerk achterwanden van TuijpsHuysch krijg je niet alleen een ruime keuze aan kleuren – met meer dan 100 opties is er altijd een perfecte match voor jouw interieur.

De voordelen van een Bokmerk keuken- of sanitaire achterwand zijn talrijk. Naast hittebestendigheid en kras-, slag- en slijtvastheid, zijn ze ook vingerafdrukbestendig. De Bokmerk platen zijn van aluminium, hebben een dikte van maar 3mm, worden exact op maat ingemeten, zonder storende voegen of naden, voor een strakke uitstraling en vereenvoudigd onderhoud.

Bij TuijpsHuysch begrijpen we dat je tijd kostbaar is. Daarom bieden we volledige ontzorging: nadat je een kleur hebt uitgekozen komen we persoonlijk bij je langs om de wanden in te meten en te plaatsen, zodat jij je kunt concentreren op waar het echt om gaat: genieten van je prachtige nieuwe achterwand.

Wil je jouw keuken of badkamer naar een hoger niveau tillen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de perfecte Bokmerk achterwand voor jouw ruimte!

In onze showroom in Weesp hebben we één badkamer en drie keukenopstellingen ingericht met Bokmerk, zodat je de veelzijdigheid ervan zelf kunt ervaren. Maak snel een vrijblijvende afspraak of kom langs om de Bokmerk platen in actie te zien en laat je inspireren voor jouw eigen ruimte. Onze adviseurs staan klaar om je te helpen bij het realiseren van je droomruimte.