Of u nu graag in de keuken staat of niet, het is altijd fijn om alle benodigde apparatuur bij de hand te hebben. Een combimagnetron mag dus zeker niet ontbreken, want het maakt het bereiden van elke maaltijd een stuk gemakkelijker. Met een combimagnetron slaat u twee vliegen in één klap. U hoeft namelijk geen aparte oven en magnetron meer aan te schaffen. Zo bespaart u geld én ruimte. Hulp nodig bij het kiezen van de juiste combimagnetron? Dan bent u bij TuijpsHuysch aan het juiste adres!

Wat is een combimagnetron?

Een combimagnetron is een combinatie van een oven en een magnetron. De magnetronfunctie van een combimagnetron werkt hetzelfde als een normale magnetron. Dat betekent dat eten snel kan worden opgewarmd met microgolven. Het voedsel warmt dan van binnenuit op. Bij de meeste magnetrons is het vermogen ook in te stellen. Zo kunt u het juiste wattage instellen, afhankelijk van het gerecht dat moet worden opgewarmd.

Bij de ovenfunctie wordt hete lucht gebruikt, waardoor het eten ook geroosterd en gebakken wordt. Zo kunt u dus ook krokante gerechten bereiden. Hierbij kan net als bij een normale oven de juiste temperatuur worden ingesteld. Sommige combimagnetrons hebben ook nog andere functies, zoals een grillfunctie of een crispfunctie. Daarmee wordt het eten extra knapperig bereid, zonder dat u hier extra moeite voor moet doen.

Welke mogelijkheden biedt een combimagnetron?

Met een combimagnetron bespaart u een hoop ruimte. U hoeft namelijk niet langer apart een magnetron en een oven aan te schaffen. Daarnaast bespaart u natuurlijk ook geld, omdat u slechts één apparaat hoeft te kopen. Ook qua functionaliteiten heeft een combimagnetron veel voordelen. Door de magnetron- en ovenfunctie wordt de bereiding van voedsel een stuk eenvoudiger, omdat u verschillende bereidingsmethodes kunt combineren.

Inbouw of losstaand?

TuijpsHuysch biedt u een breed assortiment aan combimagnetrons. U vindt zowel losstaande als inbouw combimagnetrons in ons assortiment. Heeft u graag keukenapparatuur die wegvalt in het design van de keuken? Dan is inbouw een goede keuze. Als u nog een volledige keuken wilt aanschaffen, kunt u bij TuijpsHuysch ook kiezen voor apparatuur in dezelfde stijl. Of u nu houdt van een landelijke keuken of een moderne industriële keuken, bij TuijpsHuysch vindt u hoe dan ook iets naar uw eigen smaak.

Maar als u de inrichting van uw keuken vaak verandert is een losstaande combimagnetron een betere optie. U kunt deze namelijk gemakkelijk verplaatsen of opbergen. Daarnaast neemt een vrijstaande combimagnetron vaak minder ruimte in dan een inbouw variant.

Voordat u een keuze maakt, kunt u bij TuijpsHuysch terecht voor advies op maat van één van onze vele keukenadviseurs!

Een combimagnetron kopen bij TuijpsHuysch

Bent u op zoek naar een combimagnetron in Amsterdam en omstreken? Dan bent u bij TuijpsHuysch aan het juiste adres. In onze ruime showroom in Weesp kunt u ongestoord inspiratie opdoen en voorzien onze keukenadviseurs u graag van passend en persoonlijk advies.

Bezoek onze showroom of maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek met onze keukenadviseurs!