Bent u op zoek naar een nieuwe koelkast? Dan is dit het moment om te kiezen voor een koelvriescombinatie. Een koelvriescombinatie is als losstaand exemplaar verkrijgbaar, maar kan ook perfect in de keuken ingebouwd worden.

Wat is een koelvriescombinatie?

Kiest u voor een koelvriescombinatie? Dan heeft u het gemak van een koelkast en een diepvries ineen. Beide delen zijn gescheiden en hebben een eigen deur. De grootte van de compartimenten verschillen van elkaar en de inhoud wordt uitgedrukt in liters.

Wat is een No Frost koelvriescombinatie?

De meeste moderne koelvriescombinaties zijn voorzien van No Frost techniek. Dankzij deze techniek wordt het vriesgedeelte automatisch ontdooid wanneer er ijs in staat, waardoor u dit dus nooit meer handmatig hoeft te doen. Dankzij de No Frost techniek wordt automatisch regelmatig de vochtige lucht en het vocht uit de koelvriescombinatie gezogen, waardoor er geen ijs en condens gevormd wordt. De No Frost techniek zorgt daarnaast ook voor een optimale werking van uw koelvriescombinatie, waardoor u hier nog jaren van kunt genieten!

Voordelen van een koelvriescombinatie

Een koelvriescombinatie in uw keuken heeft een hoop voordelen. Ten eerste bespaart u veel ruimte door de koelkast en diepvries inéén te hebben, helemaal wanneer u kiest voor een inbouw koelvriescombinatie. Door uw koelvriescombinatie in te bouwen creëert u tevens een strakke en moderne aanblik.

Daarnaast heeft u altijd alles wat u nodig heeft binnen handbereik. Geen tripjes meer naar de bijkeuken of garage om spullen uit de diepvries te halen, waardoor u al uw tijd kunt besteden aan het koken van de lekkerste gerechten.

Welke soorten koelvriescombinaties zijn er?

Een koelvriescombinatie Vindt u in vele soorten en maten. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om het vriesgedeelte boven- of onderin te laten plaatsen. De meeste koelvriescombinaties hebben een breedte tussen 50 en 90 centimeter, waarbij 60 centimeter de standaardbreedte is. Ook de hoogte verschilt per model, waarbij u de keuze heeft tussen 90 en 180 centimeter. De allergrootste koelvriescombinaties bieden u een inhoud van maar liefst 250 liter, waardoor u meer dan genoeg ruimte heeft voor al uw voedingswaren.

Waar op letten bij het kopen van een koelvriescombinatie?

Zeker met een open keuken is het fijn om een koelvriescombinatie te hebben die weinig tot geen geluid maakt. Let er daarom ook op dat u kiest voor een stil model. De meeste moderne koelvriescombinaties produceren bijna geen geluid meer.

Daarnaast is het natuurlijk ook van belang dat u kiest voor een energiezuinige koelvriescombinatie. De meest energiezuinige koelvriescombinatie met energielabel A+++ verbruikt de minste stroom. Wilt u geen absoluut topmodel, maar toch letten op het stroomverbruik? Met een koelvriescombinatie met energielabel C of hoger zit u altijd goed.

Koelvriescombinatie kopen bij TuijpsHuysch

Wilt u een nieuwe koelvriescombinatie kopen of zelfs uw volledige keuken renoveren? Dan bent u bij TuijpsHuysch aan het juiste adres. In onze showroom vindt u koelvriescombinaties voor elke keuken. Onze keukenexperts geven u graag passend en persoonlijk advies en komen desgewenst uw nieuwe koelvriescombinatie bij u thuis installeren!