Een magnetron is bijna niet weg te denken in een moderne keuken. Zeker als je geen tijd hebt om uitgebreide gerechten te maken is de magnetron een uitkomst. Maar ook als je wel heerlijke gerechten wilt bereiden is een goede magnetron onmisbaar. Gelukkig vindt u bij TuijpsHuysch een ruim aanbod aan magnetrons van de grootste merken!

Hoe werkt een magnetron?

Een magnetron verwarmt de maaltijd die je erin plaatst door microgolven. Dit noemen we ook wel radiogolven. Eigenlijk is het niets meer dan dat het vocht in het eten in beweging wordt gebracht door deze microgolven. Door de wrijving ontstaat warmte, waarmee het eten dus wordt opgewarmd. Deze microgolven zijn volledig onschadelijk voor de gezondheid. Het is wel belangrijk om in gedachten te houden dat niet alle materialen bestand zijn tegen de snelle opwarming in een magnetron. Zorg dus dat u altijd een geschikte magnetronschaal gebruikt en vermijd metalen in uw magnetron.

Welke magnetron kopen?

Bij de aankoop van een magnetron zijn er een aantal zaken waar u op moet letten. Ten eerste moet de magnetron weinig geluid maken. Zeker als u een open keuken heeft, is het hinderlijk als de magnetron de gesprekken of de televisie in de woonkamer zou overstemmen. Ten tweede moet uw nieuwe magnetron ook genoeg vermogen hebben om de gerechten ook snel op te kunnen warmen. Bovendien is het belangrijk dat u de keuze heeft uit verschillende standen, zodat u het programma specifiek kunt afstemmen op uw gerechten

Kies voor strak design met een inbouwmagnetron

Een losse magnetron zal een bekende verschijning in veel keukens zijn. Maar u kunt een magnetron ook heel goed inbouwen. Dat geeft niet alleen een opgeruimde aanblik in uw keuken, maar zorgt er ook nog eens voor dat uw keuken het mooie en strakke ontwerp behoudt waar u voor gekozen heeft. Bij TuijpsHuysch kunnen wij zelfs uw inbouwmagnetron leveren met een voorfront dat helemaal afgestemd is op de stijl van uw keuken en die aansluit op uw bestaande keukenapparatuur!

Magnetron kopen bij TuijpsHuysch

Bent u ook op zoek naar een nieuwe magnetron? Dan bent u bij TuijpsHuysch aan het juiste adres. Of u nu een magnetron wilt kopen, uw volledige keuken wilt renoveren of eerst inspiratie wilt opdoen, in onze ruime showroom in Weesp bent u van harte welkom!