Een composiet werkblad in de keuken

Wilt u wel de uitstraling van natuursteen maar nog betere eigenschappen? Dan is een composiet werkblad waarschijnlijk dé keuze voor jouw nieuwe keuken. Composiet heeft net zoals een natuurstenen keukenblad een luxueuze uitstraling.

Wat zijn de voordelen van een composiet werkblad?

Een composiet aanrechtblad is erg sterk en is niet zo poreus als natuursteen. Hierdoor is het minder breekbaar. De gepolijste versie heeft een glanzende uitstraling en is makkelijk schoon te houden omdat de oppervlakte sterk wordt afgedicht. Gezoete aanrechtbladen zijn ruwer en is daardoor wat bewerkelijker met schoonmaken. Wil je graag een matte aanrechtblad dan kan je kiezen voor velvet, gezoet, satin, suede, silk of honed afwerking. Het aanrechtblad wordt geschuurd en heeft dus een ruwere afwerking die erg lijkt op het ruwe van natuursteen. Hierdoor heb je een meer open structuur in vergelijking met gepolijst. Maar wil je echt een ruwe bobbelige oppervlakte dan kies je voor de afwerking Vulcano. Ondank de ruwe afwerking is het werkblad gemakkelijk schoon te houden.

Dikte van uw aanrechtblad

Kan een composiet in verschillende diktes worden gemaakt?

Ja dat kan. Één van de belangrijkste keuzes bij een nieuwe keuken en werkblad, is het kiezen van de dikte van het werkblad. De dikte van het aanrechtblad bepaald ook de uitstraling van je keuken.

Natuurlijk mag u altijd zonder afspraak langs komen. Maar als u er zeker van wilt zijn dat er een adviseur voor u klaar staat maak dan heel gemakkelijk hier een afspraak.