Haal de creativiteit van de architect in Huysch!

In de keuken gaan we steeds meer tijd besteden; je praat hier met vrienden, je komt in de keuken samen om te koken, er wordt gefeest, of je bent gewoon lekker samen met jouw familie in Huysch. Het keukenblad is een zeer zichtbaar onderdeel van de keuken; daarom vinden wij bij TuijpsHuysch dat je keukenblad best een blikvanger zijn!

Waarom adviseren wij Dekton?

Dekton heeft vele bijzondere en sterke eigenschappen. Dekton onderscheidt zich met name door de afwezigheid van poreusheid die spanningen of zwakke punten veroorzaken. Natuurlijk heeft Dekton nog veel meer bijzondere eigenschappen waarmee het zich kan onderscheiden van overige keukenbladenmaterialen. De Dekton keuken werkbladen hebben ook een hoge vuurbestendigheid, is het aanrechtblad van Dekton UV bestendig en door de hardheid van het werkblad is het ook nog eens kras- en vlekbestendig.

Ideaal geschikt voor keukeneilanden

Waarom is Dekton ideaal voor een kookeiland of spoeleiland?

Omdat Dekton in vele kleuren en grote afmetingen beschikbaar is, is dit materiaal ideaal voor keukeneilanden. Je spoeleiland of kookeiland kan zo uit één stuk worden vervaardigd. Hierdoor krijg je dus minder naden in je keukeneiland.

Hiernaast zie je aan kleine selectie van Dekton kleuren. Wil je de complete collectie zien? Kijk dan eens op onze speciaal ingericht keuken werkbladen pagina van Cosentino. Hier vind je de complete collectie van de Dekton werkbladen maar ook de composiete aanrechtbladen van Silestone .

Natuurlijk mag u altijd zonder afspraak langs komen. Maar als u er zeker van wilt zijn dat er een adviseur voor u klaar staat maak dan heel gemakkelijk hier een afspraak.