Natuursteen

Er bestaan verschillende soorten natuurstenen werkbladen, graniet en marmer. Elk natuurstenen aanrechtblad is uniek, maar ze hebben één ding gemeen. En dat is dat ze door de natuur gevormd zijn. Elk aanrechtblad heeft zijn eigen unieke patroon. Een natuurstenen werkblad is duurzaam, tijdloos en exclusief! Als je kiest voor een keukenblad van natuursteen, dan kiest voor een unieke stoere tijdloze werkblad.

Kan je niet kiezen welk keukenblad het beste bij jouw nieuwe keuken past?

Bij TuijpsHuysch helpen wij je kiezen van het perfecte werkblad voor jouw nieuwe keuken. Bij TuijpsHuysch laten we jou kiezen tussen werkbladen die zijn afgestemd op jou smaak en wensen: van eenvoudige, robuuste keukenbladen tot zeer exclusieve werkbladen van bijvoorbeeld marmersteen.

Bij TuijpsHuysch heb je een ruime keuze keukenbladen

Wil jij een houten keukenblad voor je nostalgische keuken, of liever een composiet werkblad voor je hoogglans keuken?

Het allemaal is mogelijk! Keukenbladen zijn er in vele soorten materialen. Traditionele materialen als graniet en marmer blijven populair, maar ook kun je kiezen uit materialen als composiet, hout, RVS, keramiek, beton, gehard glas, lapitec, terrazzo en corian. We zijn zelf ook erg enthousiast over Dekton keukenbladen!

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.