Vind uw ideale keukenopstelling

De basis van elke keuken wordt gevormd door de keukenopstelling. Een ideale keukenopstelling maakt optimaal gebruik van de beschikbare ruimte én voldoet aan al uw wensen en eisen. Daarom is de perfecte opstelling in elk huis weer anders. Er zijn tientallen verschillende mogelijkheden, waardoor het niet altijd even makkelijk is om erachter te komen wat voor u de beste mogelijkheid is. Ontdek met onderstaande keukenopstellingen direct wat de beste keuze voor u is!

Hoekkeuken

Een hoekkeuken is een veelvoorkomende keukenopstelling in Nederland. De hoekkeuken wordt tegen twee wanden geplaatst die op elkaar aansluiten, Door deze opstelling ontstaat er veel ruimte in het midden van de keuken en is alle apparatuur toch dichtbij!

Parallel keuken

Parallel keukens zijn ideaal voor kleinere ruimtes waarbij er toch een zo groot mogelijke keuken gecreëerd moet worden. De parallel keuken wordt tegen twee wanden geplaatst die recht tegenover elkaar staan. Hierdoor heeft u zowel voor als achter u altijd werkruimte beschikbaar en ligt alles binnen handbereik.

Keuken met een kookeiland

Een keukenopstelling die bij iedereen op het wensenlijstje staat is een keuken met kookeiland. Het kookeiland geeft u de mogelijkheid om rondom het werkblad te koken en betrekt de keuken meer bij de rest van het huis. Kookeilanden zien wij vaak terug in grotere huizen, maar misstaan ook zeker niet in kleinere ruimtes.

Rechte keuken

Heeft u weinig ruimte voor uw keuken? Dan is een rechte keuken een goede oplossing. Een rechte keuken bestaat uit een werkblad dat tegen één wand wordt geplaatst, vaak in een kleine of smalle ruimte. Toch kan deze keukenopstelling u verrassen. De rechte keuken is namelijk verrassend compact!

Open keuken

Een open keuken is een ruimtelijk ontwerp zonder scheidingswand tussen de kookruimte en aangrenzende kamers, zoals de woon- of eetkamer. Het bevordert sociale interactie, waarbij gasten en gezinsleden betrokken kunnen raken bij het kookproces. Kenmerkend zijn de zichtbare indeling en apparatuur, vaak met een centraal kookeiland en moderne, gestroomlijnde ontwerpen. Het bevordert een luchtige, uitnodigende sfeer en maakt multitasking en entertainment makkelijker.

Uw nieuwe keukenopstelling bij TuijpsHuysch

Bent u op zoek naar een nieuwe keukenopstelling of wilt u eerst nog verschillende keukenopstelling ideeën opdoen? Dan bent u bij TuijpsHuysch in Weesp aan het juiste adres! In onze ruime showroom vindt u verschillende keukenopstellingen, keukenstijlen en de laatste trends op het gebied van keukens, sanitair en tegels. Maak alvast een afspraak of kom langs!

Maak een afspraak

Vind uw keukenopstelling met persoonlijk advies

De ideale keukenopstelling is afhankelijk van vele factoren. Denk bijvoorbeeld aan de beschikbare ruimte en de indeling van uw huis, maar ook aan uw eigen wensen en eisen. Gelukkig kunt u vertrouwen op de jarenlange ervaring van de keukenexperts van TuijpsHuysch. Met een 3D-ontwerp ziet u direct hoe uw nieuwe keukenopstelling eruit komt te zien! Maak snel uw afspraak en kom langs in onze gloednieuwe showroom in Weesp. Samen met onze experts bespreken we de ideeën, mogelijkheden, zodat we de ideale keukenopstelling kunnen vinden.

Ontdek in onze showroom welke opstelling bij jou past!