Compact en toch voldoende ruimte

De hoekkeuken, ook wel L-keuken genoemd, is één van de meest voorkomende keukenopstellingen in Nederland. Dankzij zijn handige vorm maakt deze keukenopstelling optimaal gebruik van de ruimte en heb jij altijd alles binnen handbereik. Zelfs in een kleine hoekkeuken heeft u ruimte genoeg en kunt u op een efficiënte manier koken!

Creëer gezelligheid met een hoekkeuken

Bij een hoekkeuken wordt er vaak voor gekozen om aan één zijde van de keuken langs een wand te plaatsen. Hierdoor creëert u een open gevoel in de keuken en verbind deze makkelijk met de huiskamer. Met een hoekkeuken met bar kunnen gasten gezellig aan de bar plaatsnemen, terwijl u in de keuken staat. Zo bevindt het hele gezelschap zich in één ruimte!

Een overschot aan opbergruimte

Een hoekkeuken verrast niet alleen met zijn efficiënte werkopstelling, maar ook met een overschot aan opbergruimte en een aantal handige opbergfuncties. Door de ruime opstelling van deze keuken kunt u ervoor kiezen om kastjes boven het aanrechtblad achterwege te laten. In ruil daarvoor vindt u onder het aanrecht een verrassende hoeveelheid opbergruimte, waaronder een handig draaicarrousel. Dit draaicarrousel bevindt zich in de hoek van de keuken en draait onder de hoek, waardoor deze loze ruimte alsnog optimaal benut wordt.

Alles binnen handbereik

Met een hoekkeuken heeft u de meeste apparatuur en keukengerei binnen handbereik. Hierdoor wordt een zogeheten werkdriehoek in de keuken gecreëerd. Deze driehoek bestaat uit de koelkast, de kookplaat of gasfornuis en de gootsteen, en is zo ontworpen dat u een minimale afstand moet afleggen om ontspannen te kunnen koken. In een hoekkeuken staat de koelkast vaak haaks op de gootsteen en kookplaat, waardoor uw werkdriehoek efficiënt ingedeeld is. Hierdoor heeft u alles binnen handbereik en wordt koken in uw nieuwe keuken een waar genot!

Perfect voor elke ruimte

De compacte opstelling van de hoekkeuken maakt deze keukenopstelling uitermate geschikt voor zowel grote als kleinere ruimtes. Met een kleine hoekkeuken maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte, terwijl u met een grote keuken zelfs voor een keuken met eiland kunt kiezen. Met een persoonlijk advies van één van de keukenexperts van TuijpsHuysch ontdekt u direct of een hoekkeuken iets voor u is en krijgt u middels een 3D model meteen te zien hoe uw nieuwe keuken eruit komt te zien.

Uw nieuwe hoekkeuken van TuijpsHuysch

Zoekt u een hoekkeuken of wilt u graag ontdekken wat de mogelijkheden in uw huis zijn? Dan bent u bij TuijpsHuysch aan het juiste adres. In onze ruime showroom in Weesp vindt u een ruime selectie aan hoekkeukens en vele andere keukenopstellingen. Uiteraard staan onze keukenadviseurs ook voor u klaar met passend en persoonlijk advies.