Ervaar de vrijheid van een kookeiland

De keuken met kookeiland is voor velen een absolute droom als het aankomt op keukens. Veel ruimte, een groot werkblad en een open en gezellige uitstraling staan bij veel mensen hoog op het wensenlijstje. Heeft u ook graag gezelligheid om u heen tijdens het koken of droomt u van een ruime keuken met voldoende werkruimte? Dan is een kookeiland echt iets voor u!

Koken als een echte chef

De keuken met eiland is een absolute must voor iedere kookliefhebber. Met een kookeiland heeft u extra werk- en opbergruimte, waar u al uw kruiden, ingrediënten en benodigdheden kwijt kunt zonder dat uw keuken meteen overvol is. Zelfs voor de meest uitgebreide gerechten biedt een keuken met eiland voldoende ruimte!

Het middelpunt van het huis

Een kookeiland verbindt de keuken met de rest van het huis. Hierdoor wordt u tijdens het koken veel meer betrokken bij de rest van het gezelschap aan tafel, waardoor er veel meer gezelligheid ontstaat. Een populaire variant die nog meer bijdraagt aan de gezelligheid is het kookeiland met bar, waar vrienden en familie gezellig kunnen plaatsnemen tijdens het koken. Een keuken met eiland mag zich met recht het hart van het huis noemen.

Een kookeiland voor elke ruimte

Een veelvoorkomende gedachte is dat de keuken met eiland alleen voorbehouden is voor grote ruimtes of huizen met een ruime uitbouw. Echter, niets is minder waar. Met een beetje ruimtelijk inzicht en durf is een kookeiland in vrijwel elke ruimte te realiseren. Zo hoeft een kookeiland bijvoorbeeld niet altijd groot te zijn, en kan deze ook prima tegen een muur aan geplaatst worden. Een keuken met eiland biedt vaak meer mogelijkheden dan u denkt.

Bent u benieuwd of een kookeiland in uw huis past? Schroom dan niet om contact op te nemen met TuijpsHuysch. Onze keukenexperts kijken graag samen met u naar de verschillende mogelijkheden en geven u een passend en persoonlijk advies. Middels een 3D-keukenontwerp ziet u direct hoe uw keuken met eiland eruit komt te zien!

Vind uw kookeiland bij TuijpsHuysch

Bent u op zoek naar een keuken met eiland of wilt u eerst ongestoord inspiratie opdoen? Dan bent u bij TuijpsHuysch aan het juiste adres. Bezoek onze ruime showroom in Weesp en ontdek de vele mogelijkheden van een kookeiland. In onze showroom kunt u ook terecht voor een persoonlijk advies zodat u direct weet waar u aan toe bent. Maak een afspraak met één van onze keukenexperts of kom langs bij TuijpsHuysch!