Terug naar de basis

Een rechte keuken gaat met recht terug naar de basis. De keuken wordt tegen één rechte wand geplaatst en maakt zo optimaal gebruik van de ruimte. Wilt u ook ontdekken wat de keuken met rechte opstelling zo uniek maakt? TuijpsHuysch helpt u graag met inspiratie en een passend advies!

Een volledige keuken in compact formaat

Een rechte keuken kan door zijn opstelling vaak wat krapper en kleiner overkomen. Echter, niets is minder waar. Dankzij een handige indeling en optimaal ruimtegebruik komt u met een rechte opstelling niets tekort. Apparatuur wordt zo dicht mogelijk bij elkaar geplaatst waardoor u meer dan voldoende werkblad overhoudt. Hierdoor heeft u zelfs in een kleine rechte keuken van 3 meter voldoende ruimte om de lekkerste gerechten klaar te maken!

Van puur functioneel naar echte bikvanger

Vroeger werden rechte keukens bijna alleen in kleinere huizen geplaatst, maar de laatste jaren komt deze keukenopstelling ook steeds vaker terug als open keuken in grote ruimtes. Dit komt voornamelijk doordat keukens met rechte opstelling steeds vaker een echte blikvanger zijn. Denk bijvoorbeeld aan een greeploze rechte keuken van 5 meter of een mooie designkeuken over een gehele wand!

Een rechte keuken in elke stijl

Rechte keukens vormen een perfect canvas voor de mooiste keukenstijlen. Een veelgebruikte stijl is de moderne rechte keuken. Deze keuken is strak en heeft, net als de keukenopstelling, veelal rechte lijnen. Toch leent deze keukenopstelling zich voor vele andere stijlen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een landelijke rechte keuken met een grote spoelbak als echte blikvanger. Uiteraard kunt u ook uw geheel eigen stijl toepassen.

Verschillende formaten

Een rechte keuken is er voor elke ruimte. Of u nu op zoek bent naar een langgerekte keuken of juist een kleine en compacte keuken, de rechte opstelling is perfect voor elk huis. Veelgebruikte formaten zijn een rechte keuken van 3 meter, 4 meter of zelfs 5 meter. Afhankelijk van de beschikbare ruimte is er altijd een rechte keuken die perfect in uw huis past.

Rechte keuken op maat bij TuijpsHuysch

Misschien heeft u uw nieuwe keuken al gevonden of wilt u juist een rechte keuken die volledig op maat gemaakt is. Wat u ook zoekt, bij TuijpsHuysch zorgen wij ervoor dat u uw absolute droomkeuken in huis haalt. Met een persoonlijk gesprek ontdekken wij samen met u welke zaken absoluut niet mogen ontbreken waarna wij een uitgebreid 3D-ontwerp maken van uw nieuwe keuken. Zo ziet u direct hoe uw nieuwe keuken eruit komt te zien!

Zien wij u snel in onze showroom?

Bent u op zoek naar een rechte keuken of wilt u eerst nog even ongestoord inspiratie opdoen? Dan bent u bij TuijpsHuysch aan het juiste adres. In onze ruime showroom in Weesp vindt u verschillende voorbeeldopstellingen en de laatste trends op het gebied van keukens. Wilt u ook een passend en persoonlijk advies ontvangen van één van onze adviseurs? Maak dan snel een afspraak op een dag die u uitkomt!