Sfeerbepaler van uw keuken

De keuze voor een werkblad is erg belangrijk bij de aankoop van uw keuken. Uw werkblad bepaalt namelijk voor een groot gedeelte de sfeer in uw keuken. Het keukenblad moet niet alleen mooi maar ook praktisch zijn. U gebruikt uw keukenblad immers dagelijks.

Elk keukenblad heeft zijn eigen unieke eigenschappen. U kunt kiezen uit veel verschillende materialen, diktes en kleuren wanneer u op zoek bent naar een nieuw werkblad voor uw keuken in Amsterdam.

Met de keuze van het aanrechtblad bepaalt u de stijl van uw nieuwe keuken, dus het is ook belangrijk dat u 100% zeker bent van uw keuze. Daarom geven de adviseurs vanTuijpsHuysch u graag advies over de kleur en materiaalsoort van uw nieuwe keukenblad, zodat u voortaan met volle tevredenheid in de keuken staat!

Verschillende materialen voor uw werkblad

Zoekt u een nieuw keukenblad in Amsterdam? Dan heeft u misschien al gezien dat u uit vele verschillende materialen kunt kiezen. Elk materiaal zorgt voor een andere uitstraling met bijbehorende eigenschappen. Zo is het ene materiaal bijvoorbeeld onderhoudsarm, terwijl een ander materiaal weer goedkoop en makkelijk te plaatsen is. Bij TuijpsHuysch hebben wij een breed aanbod aan keukenbladen in Amsterdam, waardoor u altijd het perfecte werkblad voor uw keuken vindt!

Dekton
Composiet
Graniet

De mooiste keukenbladen in Amsterdam

Bij TuijpsHuysch vindt u het perfecte werkblad voor uw keuken in Amsterdam. Van keramiek tot natuursteen en van onderhoudsarm kunststof tot prachtig composiet. Met de keukenbladen van TuijpsHuysch geeft u uw keuken een frisse uitstraling zonder dat u uw keuken volledig hoeft te verbouwen. Daarnaast staan onder adviseurs voor u klaar om samen met u op zoek te gaan naar het perfecte werkblad voor uw keuken in Amsterdam. Bezoek onze showroom in Amsterdam Noord of maak alvast een afspraak zodat u zeker weet dat onze adviseurs tijd voor u vrijmaken!

Doe inspiratie op bij onze klanten

TH-Keuken Muiden

Bekijk project

TH Keuken Landsmeer

Bekijk project

Bij een klant in Huysch | TH-Keuken Amsterdam

Bekijk project

TH-Colour Keuken Volendam

Bekijk project

TH-Keuken in Monnickendam

Bekijk project