Keuken werkbladen

De keuze voor een werkblad is erg belangrijk bij de aankoop van je keuken, deze bepaalt namelijk de sfeer in uw keuken. Het werkblad moet niet alleen mooi maar ook praktisch zijn, het keukenblad gebruikt u immers dagelijks. Elk soort keukenblad heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Bij een keukenblad kan u kiezen uit veel verschillende materialen, diktes en kleuren.

Met de keuze van het aanrechtblad bepaalt u de stijl van uw nieuwe keuken, het is dus belangrijk dat u zeker bent van uw keuze. Daarom adviseert TuijpsHuysch u graag met de kleur en materiaalsoort van uw keukenblad.

Verschillende soorten materialen

Met keukenwerkbladen kan je kiezen tussen verschillende materiaalsoorten. Elk soort zorgt voor een andere keukens uitstraling met bijbehorende eigenschappen. Lees hier meer over de eigenschappen van de aanrechtbladen en bekijk de de sfeerbeelden van het blad. Zit jou kleur er niet bij, kom dan een langs in onze showroom want er zijn nog veel meer kleuren.

Keramisch Werkblad
Dekton Werkbladen
Kunststof
Composiet Werkbladen
Graniet

Doe inspiratie op bij onze klanten

TH-Design by Rational keuken in Volendam

Bekijk project

TH-Maatwerk keuken Amsterdam-Zuid

Bekijk project

Strakke, industriƫle TH-Keuken

Bekijk project
Hoekkeuken

Industriƫle TH-Keuken

Bekijk project

Strakke keuken met uniek stucwerk

Bekijk project

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.