Ontdek de vele verschillende keukenstijlen

Keukens zijn er tegenwoordig in vele verschillende stijlen, kleuren en formaten. Niet zo gek dus dat u een weloverwogen en verstandige keuze wilt maken voordat u een nieuwe keuken koopt. Een keuken koopt u ten slotte niet voor een paar jaar. Weet u nog niet welke keukenstijl bij u past of wilt u graag nog wat meer keukeninspiratie opdoen? Dan helpt TuijpsHuysch u graag verder. In onze showroom vindt u de meest uiteenlopende keukenstijlen. Van industrieel tot klassiek, van natuurlijk tot modern. Ontdek gauw alle keukenstijlen van TuijpsHuysch!

Geef uw keuken een nieuwe stijl

Door de jaren heen veranderen keukenstijlen constant. Nieuwe trends en innovaties wisselen elkaar in rap tempo af. Is uw keuken ook aan een opfrisbeurt toe? Probeer dan eens een aantal accessoires in een andere stijl. Het lijkt misschien niet veel, maar met een aantal nieuwe accessoires kunt u uw keuken een hele andere uitstraling geven. Kijk ook eens naar een andere kleur of nieuwe apparatuur om uw keuken een andere stijl te geven. Het zal u verbazen hoe makkelijk het is om een andere keukenstijl te creëren!

Combineer verschillende keukenstijlen

Wilt u graag uw eigen draai aan uw keuken geven? Probeer dan eens verschillende keukenstijlen te combineren. Zo kan een landelijke keuken heel goed gecombineerd worden met klassieke elementen of met een industriële keukenstijl. Door verschillende elementen met elkaar te combineren komt u tot de mooiste creaties en geeft u uw eigen draai aan uw keuken. Ook keukeninspiratie opdoen? Bezoek dan eens onze showroom en ontdek de mooiste keukenstijlen en combinaties!

Maak direct uw afspraak!
Landelijke keukens
Houten keukens
Moderne keukens
Industriële keukens
Betonlook keukens
Greeploze keukens
Design keukens
RVS keukens
Luxe keukens
Eiken keukens
High-end keukens

Doe keukeninspiratie op in onze showroom!

Wilt u graag keukeninspiratie opdoen voordat u een nieuwe keuken koopt? Bezoek dan eens onze showroom in Weesp! Hier kunt u vele verschillende voorbeeldopstellingen bekijken en ontdekt u wat er allemaal mogelijk is. Liever eerst een advies op maat ontvangen van onze keukenadviseurs? Geen probleem! Onze adviseurs denken graag met u mee en kijken samen met u naar de mooiste keukenstijlen. Maak vandaag nog een afspraak of kom langs in onze showroom!

Doe keukeninspiratie op bij onze klanten

TH-Keuken met Mat Witte Kastjes

Bekijk project

Strakke en Moderne TH-Keuken Amsterdam

Bekijk project

TH-Keuken met Siemens Apparatuur Amstelveen

Bekijk project

TH-Keuken in Hoofddorp

Bekijk project

TH-Maatwerk Keuken Amsterdam Noord

Bekijk project