Kwaliteit en verfijning

Luxe keukens zijn al jaren lang in trek bij veel van ons. Liefhebbers van comfort en luxe weten de stijl altijd te vinden. De ideale combinatie van design, bruikbaarheid en esthetiek zorgt dat men al jaren verliefd worden op deze keukens. De tijdloze uitstraling mag dan een prijskaartje hebben, maar wij bij TuijpsHuysch zien het als een investering in het comfort van uw interieur en het dagelijkse plezier van uw huis.

Hoogwaardige materialen

Het unieke karakter van luxe keukens komt tot uiting in de aandacht voor detail en het gebruik van hoogwaardige materialen. Zo bieden wij verschillende keukenelementen die jouw luxe keuken tot leven brengen. Wat is een luxe keuken zonder de juiste keukenfronten? Of denk na over de juiste achterwand of werkblad. Luxe keukens bij TuijpsHuysch zijn een combinatie van esthetiek en functionaliteit, waarbij elke centimeter zorgvuldig is ontworpen en doordacht.

 

Ontdek onze apparatuur

Hoogwaardige keukenapparatuur

Bij luxe keukens draait het niet alleen om het uiterlijk, maar ook om de prestaties. Hoogwaardige keukenapparatuur vormt de kern van een luxueuze keukenervaring. TuijpsHuysch begrijpt het belang van kwalitatieve apparatuur die voldoet aan de hoogste normen van efficiëntie en gebruiksgemak. Onze luxe keukens zijn uitgerust met apparatuur van topmerken, zodat koken een waar genot wordt.

Luxe keukens op maat

Bij TuijpsHuysch geloven we in het realiseren van jouw droomkeuken op maat. Ons ervaren TH-Maatwerk team van ontwerpers staat klaar om samen met jou de perfecte luxe keuken te creëren. Van het kiezen van de beste materialen tot het optimaliseren van de lay-out, wij streven naar niets minder dan uitmuntendheid in elk detail.

 

Kom een keer langs voor advies op maat

Ervaar de weelde van luxe keukens door een bezoek te brengen aan onze gloednieuwe showroom in Weesp. Laat je inspireren door de diverse opstellingen en stijlcombinaties die onze showroom rijk is. Onze ervaren adviseurs staan klaar om je te voorzien van persoonlijk advies op maat, afgestemd op jouw smaak en behoeften.

Maak snel een afspraak

Als je klaar bent om de eerste stappen te zetten naar jouw luxe droomkeuken, maak dan snel een afspraak met ons team. TuijpsHuysch – waar luxe keukens samenkomen met vakmanschap en persoonlijke aandacht. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van een op maat gemaakte luxe keuken.