Creativiteit in de keuken

Laat niets jouw kookideeën in de weg staan. De innovatieve producten van NEFF helpen jou bij het bereiden van overheerlijke gerechten. Of het nu een viergangendiner is of een heerlijk dessert, een NEFF keuken voorziet in ieder gerecht.

Unieke veelzijdige ovens

Alle NEFF ovens van 60 cm hebben een unieke Slide&Hide® ovendeur die geheel onder je oven verdwijnt, voor een ongehinderde toegang. Met deze bakoven met stoom kun je zalm of groenten stomen of stoom toevoegen om brood extra luchtig mee te bakken. Het CircoTherm® heteluchtsysteem zorgt daarnaast voor een perfect gelijkmatige verdeling van de hete lucht door de hele ovenruimte. Zo kun je tot op drie verschillende niveaus bakken zonder smaak- of geuroverdracht.
Ontdek ook de naadloze inbouwmogelijkheden van NEFF; maak van twee boven elkaar geplaatste apparaten één indrukwekkend geheel door middel van Seamless Combination strips.

Inductiekookplaten mat handige functies

NEFF heeft een groot aanbod aan inductiekookplaten met handige features die koken comfortabeler, sneller én leuker maken. Zo zijn de FlexInductie-kookplaten voorzien van FlexZones waarbinnen elektromagneten ‘voelen’ waar jij je pannen precies hebt neergezet. Deze kookplaten zijn bovendien verkrijgbaar met TwistPad® Fire: een magnetische, afneembare verlichte knop waarmee alle kookzones eenvoudig bediend kunnen worden.
Ontdek ook de Flexinductie-kookplaat met geïntegreerde afzuiging, die kookgeuren direct en geruisloos afzuigt waar ze ontstaan.

Krachtige en stille afzuigkappen

Wie geen afzuigkap in de keuken heeft, weet het maar al te goed: kookluchtjes blijven nog lang na het koken hangen. En na verloop van tijd heb je ook nog eens te kampen met een vettige laag op je keukenkastjes. Een afzuigkap van NEFF maakt hier een einde aan. Of je nu kiest voor een eilandschouwkap, een plafondunit, een verticale designkap, een wandschouwkap of een Vlakscherm; voor iedere keuken heeft NEFF een passende oplossing.

“Onaangename geuren krijgen geen kans”

Glansrijke prestaties

Koken voor familie en vrienden zou niet half zo leuk zijn als je daarna de hele vaat nog met de hand zou moeten afwassen. Aangekoekte pannen, ovenschalen of delicaat glaswerk mogen de schoonmaak na een fantastische maaltijd niet in de weg zitten. Gelukkig zijn de vaatwassers van NEFF speciaal hiervoor ontwikkeld. En wist je dat NEFF vaatwassers slechts 7 liter water verbruiken om het fonkelende resultaat te behalen?

“Geniet van glansrijke prestaties en alle inruim-mogelijkheden”

Vers, dat is het doel

VERS, DAT IS HET DOEL
NEFF biedt een ruim assortiment aan koel-vriescombinaties. Inbouw en vrijstaand, maar ook Amerikaanse stijl of met een magnetische glazen deur die je kunt beschrijven met krijt. Wat je ook kiest, indelingsvrijheid en gebruiksgemak staan altijd voorop.
Het speciale FreshSave vershoudsysteem houdt de temperatuur in de lade constant en reguleert de luchtvochtigheid, waardoor groenten en fruit tot wel drie keer langer vers blijven.

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten over NEFF, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.