Sinsing the difference

Met de nieuwste inbouwcollecties zorgt Whirlpool ervoor dat je alles uit het leven kan halen. Innovatieve techniek zoals de Crisp en CrispFry-technologie op combimagnetrons maken koken makkelijker en minder tijdrovend. Whirlpool biedt daarnaast de grootste inbouwkoelkasten op de markt. De bekroonde designs met luxe TFT-displays en bediening via de Whirlpool app maken van Whirlpool apparatuur een sieraad voor elke keuken.

Eenvoudig van gas naar inductie

Whirlpool introduceert een nieuwe serie inductieplaten, voor iedereen bereikbaar en met maar liefst vier automatische kookfuncties. De inductiekookplaten zijn extra eenvoudig te installeren. De nieuwe inductiekookplaat van Whirlpool past naadloos in elk werkblad en heeft geen ventilatie aan de voorzijde. Hierdoor is geen ruimte voor ventilatie nodig en ligt het glas direct op het blad. De kookplaat is bovendien geschikt voor bladen vanaf 12 mm. Bij plaatsing boven een oven is 28 mm voldoende.

W11 Collection

De nieuwste W11 Collection is een complete reeks keukenapparatuur die je leven verandert. De perfecte match tussen elegant design met veel glas en de nieuwste, slimme technologie. De apparatuur is ontworpen om te leveren wat jij wil op het gebied van assisted cooking, connectivity en slimme kooktechnologie voor gemak en een gezonde levensstijl.

CrispFry: het alternatief voor de airfryer

Naast de populaire Crisp-techniek biedt Whirlpool nu ook CrispFry op de nieuwste combimagnetrons. Met CrispFry kun je gezond frituren zonder toevoeging van extra olie.
Ideaal voor friet, gepaneerde vis of bitterballen!

Slimme koelkasten

Een premium look met een extra grote capaciteit. Koel-vriescombinatie Space400 is 70 cm breed en de ultieme oplossing voor wie zoekt naar maximale capaciteit: een volume van 400 liter geeft deze krachtpatser 40% meer ruimte.
Genoeg ruimte voor de grootste boodschappenlijstjes

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.