Is uw keuken wel aan vervanging toe of past deze niet meer in uw huidige interieur en wilt u dus graag uw keuken renoveren? Dan bent u bij Tuijps aan het juiste adres. Bij Tuijps vindt u namelijk een zeer uitgebreid assortiment van diverse hoogwaardige merken, zoals Rational, Schmidt, Rotpunkt en Keller. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom dan langs in onze showroom en laat u adviseren over de mogelijkheden.

Ongelofelijk veel mogelijkheden

Wij snappen ook wel dat iedereen een andere droomkeuken heeft. Uw nieuwe keuken moet mooi en vooral praktisch zijn, maar ook voldoen aan uw persoonlijke behoeften en wensen. Daarnaast wilt u ook jaren van uw keuken blijven genieten, zonder dat u hiervoor weer uw hele keuken moet vernieuwen.

Daarom geven wij u bij Tuijps ook de mogelijkheid om uw keuken geheel naar wens samen te stellen. Van de tegels en het aanrechtblad tot de kastjes en zelfs de apparatuur. En dit alles doen wij uiteraard met uw budget in het achterhoofd. In onze 1000m² grote showroom vindt u precies wat u zoekt om uw keuken te renoveren. Ook voor volledige keukens bent u in onze showroom in Amsterdam-Noord aan het goede adres!

Keukenapparatuur

Een keuken is natuurlijk niet compleet zonder goede keukenapparatuur. Bij Tuijps leveren wij alleen keukenapparatuur van de beste merken. Denk bijvoorbeeld aan merken als Neff, Bosch, Siemens of Bora. Maar ook merken als Atag, Pelgrim, Etna, Smeg, Wave, Liebherr en Quooker zijn bij ons leverbaar. Absolute topmerken dus, die het dagelijkse leven in uw keuken een stuk makkelijker maken. Laat u dus ook goed adviseren over de beste keukenapparatuur zodat u nog jaren plezier heeft van uw nieuwe keuken.

Wij geven u persoonlijk advies

De renovatie van uw keuken begint altijd met een goed en persoonlijk advies. Onze deskundige keukenadviseurs helpen u graag met het uitzoeken en ontwerpen van uw nieuwe keuken. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken wij al uw wensen en eisen en gaan wij alvast in op de verbouwing van uw keuken. Dankzij de jarenlange ervaring kunnen wij u ook nieuwe inzichten geven waar u nog nooit aan heeft gedacht. Wij zorgen ervoor dat u uw keuken kunt renoveren zonder het praktische, ergonomische en financiële aspect uit het oog te verliezen.

Uw keuken renoveren met Tuijps

Bent u toe aan een nieuwe en op maat gemaakte keuken? Bezoek dan onze showroom en laat u inspireren en adviseren door onze ervaren experts. Wit u zeker weten dat één van onze adviseurs tijd voor u heeft? Maak dan van tevoren een afspraak met één van onze adviseurs op een dag de u goed uitkomt. Onze adviseur maakt dan tijd voor u vrij om de verbouwing van uw keuken uitvoerig met u te bespreken.

Uw keuken renoveren of vernieuwen? Dat doet u natuurlijk met Tuijps!