Dibiesse: Italiaanse Design keukens

Sinds 1973 is het familiebedrijf Dibiesse, gelegen tussen de Unesco Prosecco wijngaarden, gestart met het bouwen van Design Keukens in het midden-hoge segment. Elke Dibiesse keuken heeft een prachtig Italiaans Design. Een strak lijnenspel, prachtige kleuren en hoogwaardige afwerking mag natuurlijk niet in uw toekomstige keuken ontbreken. Innovatie constructies en moderne technologieën zorgen voor een optimale functionaliteit en ergonomie. Ontdek de TH-Design keukens van Dibiesse en laat u verrassen!

Stijlvol, strak en elegant

Het designmerk Dibiesse heeft veel opties om uw keuken nog luxer en completer te maken. Denk hierbij aan een brede lijn aan kasten van 75cm breed, kasten van wel 4 meter hoog en lades van twee meter breed. De kwaliteit van Dibiesse komt echt naar voren als we naar de materialen gaan kijken. Dibiess werken met fronten van maar liefste 22 milimeter dik waardoor uw keuken wel tegen een stootje kan!

De productie en samenstelling van een Dibiesse keuken is altijd goed doordacht, uniek en waardevast. Dankzij de eigen product filosofie heeft elk keukenmodel een typerend en geheel eigen karakter. Daarnaast is er ook nog genoeg ruimte voor persoonlijke vormgeving en op maat gemaakte oplossingen, zodat uw keuken volledig naar wens is. De keukenadviseurs van TuijpsHuysch stellen graag samen met u uw nieuwe TH-Design keuken samen. Dat is kwaliteit in zijn mooiste vorm. Maak snel aan afspraak en stel uw nieuwe TH-Design keuken samen met onze keukenexperts!

Kwaliteitskenmerken van Dibiesse

Het hoge kwaliteitsniveau van de Dibiesse keukens wordt door regelmatige controles van onafhankelijke instanties bevestigd. Dibiesse staat voor de kwaliteit van haar producten. TuijpsHuysch versterkt deze kwaliteit door middel van individueel advies, een zorgvuldige planning, vakkundige montage en een snelle en persoonlijke nazorg.

Kwaliteit verzekerd!

22 millimeter dik materiaal
Aluminium fronten
NEFF apparaten
Miele apparaten

De beste apparatuur

Wilt u het écht goed aanpakken? Kies dan voor extra energiezuinige keukenapparatuur in uw Dibiesse keuken. Uw nieuwe Rational keuken is natuurlijk niet compleet zonder kwalitatieve apparatuur. Daarom kunt u bij TuijpsHuysch kiezen voor kwalitatief hoogstaande keukenapparatuur van NEFF en Miele. Let daarbij ook op de ‘groene keuze’, wel zo duurzaam.

Dibiesse bij TuijpsHuysch

Bent u overtuigd van de Dibiesse keukens of wilt u graag toch nog wat meer informatie? Bezoek dan onze 1000m2 grote showroom in Amsterdam en laat u inspireren en adviseren. U bent vrij om langs te komen en onze uitgebreide collectie aan keukens en badkamers te ontdekken. Wilt u liever zeker weten dat onze adviseurs tijd voor u vrijmaken? Maak dan een afspraak op een dag die u uitkomt!.