Een TH-Design Keuken by Rational biedt u een eigentijdse vormgegeven keuken in een strak uiterlijk. Voor alle inrichtingsstijlen is er een ruime keuze van materialen, decors in bijna alle mogelijke denkbare kleuren. Innovatie constructies en moderne technologieën zorgen voor een optimale functionaliteit en ergonomie.

Stijlvol, elegant en strakke lijnen

Het Duitse keukenmerk Rational levert al meer dan 50 jaar kwaliteitskeukens voor iedere doelgroep. Van puristische en designgericht tot tijdloos en stijlvol elegant, er is voor ieder wat wils. De TH-Design Keuken heeft veel opties die uw Keuken nog luxer maken. Denk hierbij aan schuifdeuren van twee meter hoog of lades van bijna twee meter breed. De hoogwaardige afwerking en de kwaliteit van de TH-Design Keuken ontdekt u pas echt als u naar de materialen kijkt. De Keukens worden gemaakt van platen van maar liefst 22 millimeter dik! Dit bevestigt dat de TH-Design Keuken sterk is op het gebied van kwaliteit én Design!

Echt TH Design

De productie en samenstelling van een Rational keuken is altijd goed doordacht, uniek en waardevast. Dankzij de eigen productfilosofie heeft ieder model een typerend en geheel eigen karakter. Daarnaast is er genoeg ruimte voor persoonlijke vormgeving en op maat gemaakte oplossingen. De Keukenadviseurs van TuijpsHuysch stellen graag uw TH-Design Keuken samen zodat deze tot elk detail aan uw wensen voldoet. Dit is kwaliteit in zijn mooiste vorm

Rational Keukens voor mensen met smaak

Rational heeft de combinatie van traditionele ambachtskunsten en de nieuwste technologieën tot een ware kunst verheven. Met de stijlvolle Rational Keukens kunnen zeer uiteenlopende inrichtsstijlen worden gerealiseerd. Van mediterraan tot neobarok, voor mensen met smaak.

 

Kwaliteitskenmerken Rational

Het hoge kwaliteitsniveau van Rational wordt door regelmatige controles van onafhankelijke instanties bevestigd. Rational staat voor de kwaliteit van haar producten en biedt Tuijps u de garantie voor een individueel advies, zorgvuldige planning, vakkundige montage en een snelle vakkundige nazorg.

Kwaliteit verzekerd!

22 millimeter dik materiaal
Handige opberglades
NEFF apparaten
Miele apparaten

Met de beste Apparatuur

Wie het écht goed aan wil pakken gaat voor extra energiezuinige keukenapparatuur. Let daarbij op de ‘groene keuze’, wel zo duurzaam.

Koelkasten
Ovens
Kookplaten
Afzuiging

Bezoek onze Showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten over Rational, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.