De mooiste Rational keukens

Een TH-Design keuken by Rational biedt u een eigentijds vormgegeven Rational keuken in een strak uiterlijk. Voor alle stijlen en indelingen is er een ruime keuze aan materialen en kleuren. Innovatie constructies en moderne technologieën zorgen voor een optimale functionaliteit en ergonomie. Ontdek ook de Rational keukens van TH-Design en laat u verrassen door de vele mogelijkheden op het gebied van materiaal, kleur en apparatuur!

Stijlvol, elegant en strakke lijnen

Het Duitse keukenmerk Rational levert al meer dan 50 jaar kwaliteitskeukens voor iedere doelgroep. Van puristisch en design tot tijdloos en stijlvol elegant. De TH-Design keuken heeft veel opties die uw keuken nog luxer en completer maken. Denk hierbij aan schuifdeuren van twee meter hoog of lades van bijna twee meter breed. De hoogwaardige afwerking en de kwaliteit van de TH-Design keukens ontdekt u pas echt als u naar de materialen kijkt. De keukenkastjes worden namelijk gemaakt van platen van maar liefst 22 milimeter dik, waardoor uw keuken wel tegen een stootje kan!

Echt TH-Design

De productie en samenstelling van een Rational keuken is altijd goed doordacht, uniek en waardevast. Dankzij de eigen productfilosofie heeft elk keukenmodel een typerend en geheel eigen karakter. Daarnaast is er ook nog genoeg ruimte voor persoonlijke vormgeving en op maat gemaakte oplossingen, zodat uw keuken volledig naar wens is. De keukenadviseurs van TuijpsHuysch stellen graag samen met u uw nieuwe TH-Design keuken samen. Dat is kwaliteit in zijn mooiste vorm. Maak snel aan afspraak en stel uw nieuwe TH-Design keuken samen met onze keukenexperts!

Ontdek uw Rational keuken

Rational heeft de combinatie van traditionele ambachtskunsten en de nieuwste technologieën tot een ware kunst verheven. Met de stijlvolle TH-Design keukens kunnen zeer uiteenlopende stijlenworden gerealiseerd. Van mediterraan tot neobarok, maar ook meer gangbare stijlen zoals klassiek of industrieel. De Rational keukens zijn volledig naar wens samen te stellen waardoor er dus voor iedereen een passende TH-Design keuken is. Ontdek snel alle Rational keukens in onze ruime showroom!

 

Kwaliteitskenmerken van Rational keukens

Het hoge kwaliteitsniveau van de Rational keukens wordt door regelmatige controles van onafhankelijke instanties bevestigd. Rational staat voor de kwaliteit van haar producten. TuijpsHuysch versterkt deze kwaliteit door middel van individueel advies, een zorgvuldige planning, vakkundige montage en een snelle en persoonlijke nazorg.

Kwaliteit verzekerd!

22 millimeter dik materiaal
Handige opberglades
NEFF apparaten
Miele apparaten

De beste apparatuur

Wilt u het écht goed aanpakken? Kies dan voor extra energiezuinige keukenapparatuur in uw Rational keuken. Uw nieuwe Rational keuken is natuurlijk niet compleet zonder kwalitatieve apparatuur. Daarom kunt u bij TuijpsHuysch kiezen voor kwalitatief hoogstaande keukenapparatuur van NEFF en Miele. Let daarbij ook op de ‘groene keuze’, wel zo duurzaam.

Ontdek alle apparatuur voor onze Rational keukens

U kunt uw TH-Design keuken volledig naar wens samenstellen. Hierbij heeft u niet alleen keuze uit verschillende materialen en kleuren, maar kunt u ook alle apparatuur zelf kiezen. Afhankelijk van uw wensen en eisen kunnen wij u adviseren welke apparatuur geschikt is. Ontdek alle apparatuur in onze showroom!

Koelkasten
Ovens
Kookplaten
Afzuiging

Rational keukens bij TuijpsHuysch

Bent u overtuigd van de Rational keukens of wilt u graag toch nog wat meer informatie? Bezoek dan onze 1000m2 grote showroom in Amsterdam en laat u inspireren en adviseren. U bent vrij om langs te komen en onze uitgebreide collectie aan keukens en badkamers te ontdekken. Wilt u liever zeker weten dat onze adviseurs tijd voor u vrijmaken? Maak dan een afspraak op een dag die u uitkomt!.