Tijdloos Italiaans vakmanschap

Valcucine, een vooraanstaand keukenmerk, vindt zijn oorsprong in het Pordenone, Italië, waar het meer dan veertig jaar geleden werd opgericht. Valcucine onderscheidt zich van andere keukenmerken in de toewijding aan duurzaamheid, welzijn, innovatie en een tijdloos design. Er wordt gebruikgemaakt van materialen als aluminium, melamine of glas. Dit maakt de keukens van Valcucine circulair, want de materialen worden voor 100% gerecycled om de milieu-impact zo laag mogelijk te houden.

Italiaans vakmanschap op z’n best

Revolutionaire oplossingen en details

Met een focus op ergonomie en ruimtegebruik ontwikkelde Valcucine het baanbrekende Logica-systeem in de jaren 90, dat is uitgerust met een handige achterwand, royale lades en wand-eenheden met opklapbare deuren. Alles werkt door middel van contragewichten. Dit zorgt voor een ongekende beleving. Deze en alle andere revolutionaire systemen van Valcucine combineren esthetiek en functionaliteit om alle benodigde keukenapparatuur discreet te herbergen. Bovendien biedt Valcucine speciale details zoals verlichte panelen ontworpen om de keuken een luchtige uitstraling te geven en het dagelijkse comfort van gebruikers te verbeteren.

Valcucine bij TuijpsHuysch

Het design en samenstelling van een Valcucine keuken zijn altijd zorgvuldig doordacht. Door de eigen productfilosofie heeft elk model een onderscheidend en uniek karakter. Bovendien biedt Valucine ruime mogelijkheden voor personalisatie en op maat gemaakte oplossingen, zodat uw keuken volledig aan uw wensen voldoet. Dat in combinatie met de betrokken vaklieden, de no-nonsense mentaliteit en flexibiliteit van TuijpsHuysch maakt het aanschaffen van een Valcucine keuken bij TuijpsHuysch een ervaring.

Keukenapparatuur

Het is van cruciaal belang dat niet alleen de keuken zelf van hoge kwaliteit is, maar ook de apparaten die erin worden geïnstalleerd. Deze apparaten moeten duurzaam en betrouwbaar zijn om jarenlang mee te gaan. Bij Tuijps begrijpen we dit principe en daarom zijn we trots om dealer te zijn van gerenommeerde merken zoals Quooker, Pelgrim, Miele en Bora. Onze deskundige adviseurs staan klaar om u te helpen bij het selecteren en installeren van deze hoogwaardige apparatuur, zodat u kunt genieten van een keuken die niet alleen mooi is, maar ook functioneel en betrouwbaar.

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.