Update 14 december

Na de forse maatregelen van 14 december zijn wij genoodzaakt om onze showroom in Amsterdam-Noord tot 19 januari te sluiten. Maar TuijpsHuysch zou TuijpsHuysch niet zijn als wij in deze situatie geen oplossing zouden vinden om toch uw dromen waar te maken.

Om in deze sombere periode toch uw wensen in vervulling te kunnen laten gaan hebben wij onze werkwijze aangepast. Zo kunnen wij uw verbouwingsplannen voor de Keuken, Badkamer en/of Wellness-ruimte toch realiseren.

Tuijps komt Thuysch

Het TH-Team komt namelijk naar u toe! Voor de verbouwing van uw Keuken, Badkamer, Huiskamer of Wellness ruimte kunnen wij bij u thuis, in uw eigen veilige en vertrouwde omgeving, een oriëntatiegesprek houden.

 

Als u voor het eerst met uw adviseur gaat zitten om uw Keuken, Badkamer of Wellness ruimte samen te stellen is het mogelijk om onze showroom via een videoverbinding te laten zien. Natuurlijk zorgen wij ook voor goede foto’s zodat wij bij u in Huysch heel veel kunnen laten zien. Samen met uw adviseur kiest u de materialen uit en uw adviseur gaat voor u aan de slag.

 

Bij de tweede afspraak komt uw adviseur wederom bij u Thuysch, u regelt de koffie en wij de rest. Uw adviseur werkt de offerte en de 3D-impressies uit. Ook neemt de adviseur de eerder uitgekozen materialen en wat alternatieven mee. Zo kan u de toekomstige Keuken, Badkamer of Wellness-ruimte in het echt aanschouwen, dit is uw TH-moment. Hierna is het slechts een kwestie van bevestigen dat alles klopt!

Een afspraak in onze showroom

Wilt u toch liever fysiek met een van onze adviseurs door onze showroom lopen? Neem dan telefonisch of via onderstaand formulier contact met ons op en dan bespreken wij alle opties met u.

Ik heb al een afspraak, wat nu?

Als u al een (vervolg) afspraak heeft staan met een van onze adviseurs nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bezoek aan huis voor inmeten, levering & montage

Gelukkig schrijven de regels voor dat alle (ver)bouwingen gewoon door mogen gaan. Al onze activiteiten omtrent uw verbouwing gaan gewoon, zoals gepland, door. Wij zorgen dat er tijdens de verbouwing niet te veel mensen in de woning aanwezig zullen zijn.

Ook bij alle nieuw aangenomen (ver)bouwingen zorgen wij er voor dat u zo snel mogelijk kan genieten van uw nieuwe Keuken, Badkamer of Wellness-ruimte.

 

Mocht u vragen of problemen ondervinden kan u natuurlijk altijd contact opnemen met uw adviseur of uw project begeleider.

Wij danken u voor het begrip. Wij wensen iedereen, ondanks alle maatregelen, fijne feestdagen en een gezond 2021.

 

Met vriendelijke groet,

 

Het TuijpsHuysch Team