COVID-19: Uw veiligheid staat bij TuijpsHuysch voorop

Het zijn roerige tijden, nu COVID-19 ook in Nederland hard om zich heen grijpt. Kwetsbare mensen kunnen zonder dat zij het doorhebben, worden blootgesteld aan dit nieuwe virus. Met alle gevolgen van dien.

Vandaar dit bericht, om U te laten weten dat wij bij TuijpsHuysch als MVO gecertificeerd bedrijf er alles aan doen om uw veiligheid en dat van onze adviseurs voor zo goed mogelijk te waarborgen. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat als iedereen zijn of haar steentje bijdraagt –en de adviezen vanuit de politiek opvolgt- we de gevolgen tot een minimum kunnen beperken, voor U, voor ons en voor de rest van Nederland.

Adviesgesprek in onze showroom

Vanaf nu bieden wij U daarom de mogelijkheid om telefonisch of online een individuele afspraak voor onze showroom in Amsterdam-Noord te maken. Laat U tijdens dit adviesgesprek –zonder zorgen- inspireren, informeren en adviseren.

Maak een afspraak

Onze belofte aan u:

Wij desinfecteren onze handen, en geven U de mogelijkheid dat ook te doen
Wij hebben geen fysiek contact
Wij maken onze showroom vaker schoon
Daarnaast volgen wij de adviezen van het RIVM op. Wij willen U vragen dat ook te doen. Was uw handen volgens de richtlijnen en hoest in uw ellenboog. Zo kunnen wij u zo lang mogelijk van dienst zijn én houden wij samen met u de mensen om ons heen gezond.

Niet fit? Plan een Skype-gesprek in

Bent U verkouden, snotterig of heeft U keelpijn of koorts? Bel onze adviseurs voor een nieuwe afspraak of plan een Skype-gesprek met ons in.

Heeft u vragen over ons COVID-19 beleid?

Wij helpen U graag. Bel ons op: 020 – 494 02 80. Hopelijk tot snel in onze showroom of online via Skype!

We willen graag afsluiten met de woorden van onze Premier, Mark Rutte:

“Let een beetje op elkaar…”