Aannemer Trebbe kiest Tuijps

Geplaatst op: 16 mei 2020

De co-makers: “De meest duurzame vorm van samenwerking”

Trebbe, al meer dan 100 jaar aannemer voor diverse grote opdrachtgevers kiest voor Tuijps als co-partner voor HoogWonen. Tuijps is al enige jaren co-partner voor de (Basiswonen) laagbouw maar nu ook voor de Hoogbouw.

Dit houdt in dat Tuijps al de badkamers en toiletten betegeld die door Trebbe HoogWonen in het noordelijke gedeelte van het land worden gebouwd. Een co-partner wordt zorgvuldig gekozen door de Trebbe.

Door de flexibele opstelling van Tuijps heeft Aannemer Trebbe gekozen voor een nauwe samenwerking met Tuijps Tegelprojecten. Tuijps verzorgt het gehele traject voor de kopers met betrekking tot de tegelkeuze, de kopers worden in de showroom goed en degelijk worden geadviseerd. Bovendien wordt alles van begin tot eind begeleid door onze eigen werkvoorbereider en uitvoerder.

Mark Tielemans, directeur Tuijps Groep is enthousiast over ketensamenwerking: “Er wordt meer gedacht in industriële oplossingen waardoor we niet telkens het wiel opnieuw hoeven uit te vinden. En dat resulteert in een beter proces, hogere kwaliteit en uiteindelijk een lagere kostprijs.”


Terug naar overzicht