Alles wat je kunt koken kun je ook stomen

Geplaatst op: 16 mei 2020

We streven tegenwoordig bijna allemaal naar een gezond voedingspatroon. Niet alleen op het gebied van voedingsmiddelen valt hier genoeg te behalen, ook de bereiding ervan speelt een grote rol. Wist je dat stomen één van de meest makkelijke en gezonde manieren is om voedingsmiddelen en gerechten te bereiden? Want alles wat je kunt koken, kun je ook stomen. De nieuwe 3 in 1 oven van Pelgrim heeft een stoomfunctie die zorgt voor een gelijkmatige verdeling van waterdamp om zo de voedingsmiddelen of gerechten snel en gelijkmatig te garen. De gezondste en slimste keuze voor thuis!

Voordelen van stomen

Het voordeel van stomen is dat je geen olie of boter hoeft te gebruiken en gerechten niet kunnen overkoken of aanbranden. Het komt niet direct in aanraking met water, de waterdamp zorgt ervoor dat gerechten op een gezonde manier worden bereid. Gerechten drogen niet uit, maar blijven juist lekker mals en luchtig.

De nieuwste generatie 3 in 1 ovens

Wil je gerechten bereiden zonder dat ingrediënten hun gezonde kracht verliezen en met behoud van voedingsstoffen, vitamines en mineralen? Tegenwoordig bieden steeds meer producenten ovens aan met 3 in 1 functie. Dit betekent dat deze apparaten ovens, stoomovens en magnetrons in een zijn. Je kunt gemakkelijk en snel een boterham ontdooien, een gerecht opwarmen, een quiche bakken, stukje vlees grillen, een lekker visje stomen of een complete maaltijd bereiden. Binnen een half uur staat er een lekkere en gezonde maaltijd op tafel!


Terug naar overzicht