AquaCell – Week van de keuken

Geplaatst op: 16 mei 2020

Niet alleen uw vaatwasser, uw espressomachine en uw waterkoker houden van zacht, al uw huishoudelijke apparaten houden van zacht…

Zacht water, zonder kalk, zorgt voor een betere werking en een langere levensduur van uw apparatuur. Maar ook voor extra smaakvolle koffie en thee, én voor een heerlijk zachte huid. En uw douche? Die is voor altijd kalkvrij.

AquaCell. De waterontharder met 100% zacht-garantie.

100% kalkvrij water, 24 uur per dag (zonder onderbreking)
Bestaande kalkaanslag verdwijnt
Technisch de winnaar van alle waterontharders
Werkt volledig zonder stroom
Compact van formaat, daardoor in vrijwel elke ruimte te plaatsen
De werking van de AquaCell
De AquaCell waterontharder is een ionenwisselaar. Dat is een waterzuiveringinstallatie die de deeltjes calcium en magnesium uit het water haalt door ze langs een harsbed te spoelen van allemaal kleine bolletjes.  Als de harsbolletjes helemaal verzadigd zijn met kalkdeeltjes dan wordt er automatisch een oplossing aangemaakt van regeneratiezout. AquaCell heeft twee cellen waardoor er altijd zacht water is, én de waterdruk is voldoende voor de stroomloze werking.

Wanneer het zout langs de harsbolletjes stroomt worden de kalkdeeltjes meegenomen van het harsbed en vervolgens door de afvoer gespoeld zodat de AquaCell waterontharder weer klaar is voor het ontharden van een nieuwe hoeveelheid water.

De meestgestelde vragen over de AquaCell zetten we hier voor u op een rijtje.


Terug naar overzicht