De Nieuwe Bora X Bo

Geplaatst op: 8 februari 2023

Nu verkrijgbaar bij TuijpsHuysch! De nieuwe Bora X Bo! De professionele stoomoven voor thuis.

Of het nu gaat om krokant gebraad, heerlijke groenten of luchtige en lichte, goudbruine croissants: dankzij de zachte en gelijkmatige stoomtoevoer levert de BORA X BO stoomoven perfecte kookresultaten – zelfs wanneer u drie gevulde bakplaten tegelijk naar binnen schuift! De BORA X BO kan bakken, braden, stomen en nog veel meer. Ook is deze heel makkelijk te gebruiken.

De bediening van de oven verloopt via een touchscreen net zo makkelijk als bij een smartphone. Via automatische kook programma’s kunnen de beste gaar-resultaten worden bereikt. Met behulp van vooraf ingestelde temperaturen, kooktijden en stoomtoevoer heeft u binnen no-time een heerlijk gerecht klaar.

Wat is een stoomoven?

De naam zegt het natuurlijk al. Een stoomoven is twee apparaten in één. Een stoompan en een oven. Professioneel, gezond koken wordt kinderspel me de BORA X BO. In een stoomoven worden belangrijke voedingsmiddelen op een snelle en gezonden manier bereid zonder dat er vitamines en voedingsstoffen verloren gaan. Hierdoor krijg je gerechten die niet alleen snel klaar zijn, maar ook nog eens gezonder en lekkerder zijn.

Wat kan de BORA X BO

De X BO kan stomen, klimaatgeregeld koken en bakken. Ook kan de oven gerechten warm houden, regenereren en ontdooien. Als laatst heeft de BORA X BO een volledig automatisch reiniging programma. Dit programma verwijdert al het vuil in de ovenruimte, ontkalkt de oven en maakt het droog.

Koken zonder geurtjes

Een uniek kenmerk van de BORA X BO is de stoomafzuiging. Samen met het nieuwe ontwikkelde actieve-koolgeurfilter zorgt de afzuiging van de oven voor schone lucht en vrij en onbelemmerd zicht en ontsnapt er geen stoom als de ovendeur wordt geopend.

Wilt u meer weten over de BORA X BO? Maak nu een afspraak en we helpen u graag verder.


Terug naar overzicht