De voordelen van een douche wc in de badkamer

Geplaatst op: 23 mei 2023

Een douche wc is een innovatieve trend die de voordelen van een normaal toilet en bidet met elkaar combineert. In Azië en Amerika is het douche toilet heel normaal, maar ook in Nederland zien we dit steeds vaker terugkomen. Twijfelt u ook nog? Wij zetten de voordelen voor u op een rij!

Hygiënisch

Een douche wc is een stuk hygiënischer dan normaal toiletpapier. Een douche toilet zorgt voor een grondige reiniging dankzij het ingebouwde sproeisysteem waarmee u uw onderlichaam reinigt. Dit voelt niet alleen frisser aan, maar vermindert ook de kans op infecties en andere hygiëne-gerelateerde problemen.

Milieuvriendelijk

Met het gebruik van een douche toilet bespaart u jaarlijks tientallen euro’s aan toiletpapier en helpt u direct mee aan een beter milieu. U voorkomt namelijk grote hoeveelheden papierafval in het riool en verbruikt over het gehele proces minder water dan bij traditionele reinigingsmethoden.

Praktisch en comfortabel

Een douche toilet is niet alleen hygiënisch en duurzaam, maar ook praktisch en comfortabel. De wc met sproeier zorgt voor een aangename reiniging, die vaak volledig naar wens in te stellen is. Sommige douche wc’s bieden ook extra functies, zoals zitting met verwarming of ingebouwde luchtverfrissers.

Daarnaast zijn toiletten met douche vaak extra makkelijk schoon te maken, door de ingebouwde sproeiers.

Ruimtebesparend

Wilt u graag een bidet naast het toilet? Waarom kiest u dan niet voor een douche wc? Door deze twee functies met elkaar te combineren bespaart u ruimte in de badkamer en kunt u zelfs in een kleinere badkamer genieten van het comfort van een douche toilet!

Vragen over de douche wc?

Wilt u ook de hygiëne en het comfort van een douche wc ervaren in uw eigen badkamer, of heeft u misschien vragen over de mogelijkheden van een wc met sproeier? De adviseurs van TuijpsHuysch staan u graag te woord. Maak direct een afspraak en ontdek ons aanbod aan douche wc’s!


Terug naar overzicht