Maak jouw badkamer klaar voor Valentijnsdag! 6 romantische Ideeën

Geplaatst op: 16 mei 2020

Het kan je bijna niet ontgaan zijn; het is bijna Valentijnsdag! Dit is dé dag van het jaar om samen te zijn met je geliefde. Natuurlijk kan je de liefde in de slaapkamer vinden, maar ook de badkamer is hier een perfecte ruimte voor! Wij hebben daarom 6 romantische ideeën op een rijtje gezet om van jouw Valentijnsdag-droom werkelijkheid te maken!

Badverlichting

De nieuwste generaties bubbelbaden hebben lampen met een warme gloed, deze hoeft u alleen maar aan te zetten en u creëert een hele warme sfeer in uw badkamer!

Romantische wijn

In bad gaan is natuurlijk altijd een plezier, zeker als het met je geliefde is. Een lekker wijntje erbij kan dan geen kwaad! Een badplank is heel handig voor de hapjes en het wijntje, ideaal om te genieten op Valentijnsdag!

Kaarsen als sfeer

Wat is er romantischer dan brandende kaarsen in het donker? Heel sfeervol én romantisch! Een rode kaars past natuurlijk prachtig bij deze dag van de liefde.

Grote kaarsen

Deze kleine kaarsen zijn natuurlijk heel sfeervol, wil je nou echt een groot gebaar maken kies dan voor grote kaarsen. Deze grote kaarsen zorgen meteen voor een heel ander beeld van jouw badkamer!

Rozenblaadjes in bad

Niet alleen kaarsen, maar ook rozen brengen veel romantiek in de badkamer. Je creëert snel een romantische sfeer door deze prachtige bloemen in jouw bad te leggen. Daarnaast geven ze ook nog een heerlijke geur af, dat is mooi meegenomen.

Rozenblaadjes op badrand

Liever geen blaadjes in bad? Dat is heel begrijpelijk, wij kunnen ons ook voorstellen dat dit niet heel prettig is. Dit betekent echter niet dat rozenblaadjes in de badkamer voor jou niet mogelijk is! Je kan de rand van het bad altijd nog versieren met de blaadjes. Eventueel kan je zelfs een pad van de deur naar het bad maken!

 

Een romantische badkamer is zo te creëren, het is net waar jij je comfortabel bij voelt. Fijne Valentijnsdag!

Wil je je geliefde nou verassen met een nieuwe badkamer? Maak dan hier een afspraak!

 


Terug naar overzicht