NEFF PowerTransfer

Geplaatst op: 16 mei 2020

Neff inductie kookplaat. Bij het verplaatsen van de pannen volgen de instellingen automatisch. Met de nieuwe uitgebreide FlexZone inductie kookplaten van NEFF kun je de instellingen vergeten. PowerTransfer van NEFF onthoudt dit voor jou. Verplaats de pannen binnen de FlexZones waar je maar wilt en de kookstand zal automatisch meebewegen. Het enige dat je hoeft te doen is de nieuwe kookzone te bevestigen met een simpele druk op de knop.

NEFF PowerMove

Verdeelt de FlexZone in drie verschillende kookzones.

Met één druk op de knop wordt de FlexZone verdeeld in drie verschillende zones, elk met een verschillende temperatuurinstelling. Zo kun je voor je de pannen tot koken brengen, in het midden de pannen laten sudderen en helemaal achterin de gerechten warm houden. Het voordeel hiervan is dat je je kunt richten op het koken, en niet op het aanpassen van temperatuur.

Wilt u de inductie kookplaat graag in het echt zien

Komt u dan eens langs in onze showroom in Amsterdam Noord. U bent altijd welkom in onze showroom, ook zonder afspraak. Maar wilt u er zeker van zijn dat één van onze adviseurs voor u klaar staat maak dan een afspraak, dan reserveren wij alle tijd voor u.

Afspraak maken


Terug naar overzicht