NIEUW: FENIX, hét nieuwe flueelmatte oppervlak van 2019

Geplaatst op: 16 mei 2020

Flueelmatte oppervlakken zijn absoluut trendy. U kunt bij Tuijps per direct het extreem matte nanotech-materiaal FENIX bestellen!

Wat is FENIX?

FENIX is een nieuw materiaal speciaal ontworpen voor uw nieuwe keukenkastjes! FENIX is gemaakt door het bij elkaar laten komen van minuscule nanodeeltjes. Dit zorgt voor een gelijkmatige structuur die zacht aanvoelt maar toch hard en robuust is. Door de lage lichtweerspiegeling is het FENIX-oppervlak extreem mat. Ook is het ongevoelig voor vingerafdrukken en voelt het aangenaam zacht aan. Door de termo-reparatiemogelijkheden kunnen eventuele oppervlakkige microkrasjes worden verwijderd van FENIX.

Hoe te onderhouden

FENIX is hygiënisch en eenvoudig te reinigen. Op zijn matte oppervlakken zijn geen vingerafdrukken te zien. Het heeft antistatische eigenschappen – trekt dus geen stof aan – en is antibacterieel. Speciaal onderhoud is niet nodig: een met warm water of een mild schoonmaakmiddel vochtig gemaakte doek is afdoende. Vrijwel alle in de huishouding gebruikelijke schoonmaak- of desinfectiemiddelen zijn geschikt daarvoor.

Repareren van microkrasjes

Dit is een van de meest innovatieve eigenschappen van FENIX. Wanneer de structuur van het materiaal niet onherstelbaar beschadigd is, kunnen microkrasjes eindeloos vaak thermisch worden gerepareerd. Bovendien bestaat de mogelijkheid om kleine wrijfplekken met een vuilgom onmiddellijk en zelfs nog na 24 uur te verwijderen.

Hoe te krijgen

FENIX is per direct bij Tuijps verkrijgbaar in een ruime variëteit aan kleuren! Maak hier een afspraak met een van onze Keukenadviseurs! Of kom gezellig langs in onze showroom!

In deze kleuren zijn nieuwe FENIX oppervlaktes te krijgen!


Terug naar overzicht