Plaatsing badkamers Hotels Inntel

Geplaatst op: 18 april 2020

Een bijzonder gebouw in het nieuwe centrum van Zaandam, een hotel voorzien van gevels waarin men 68 gestapelde huisjes kan tellen die met elkaar op spectaculaire wijze de traditionele vormgeving van Zaanse bouwwerken weerspiegelen.

Bijzonderheden over het hotel

Het gebouw betreft een vier sterren hotel met 160 kamers, vergaderzalen, een zwembad, sauna’s en fitnessruimten. Dit hotel is gelegen vlak bij het NS station. Er zijn 12 verdiepingen met een vrijwel vierkante plattegrond. De hotelkamers hebben net als de gevels individuele kenmerken gekregen waarin ook weer Zaanse thema’s zijn verwerkt. Men kan in alle oprechtheid stellen dat er sprake is van een uniek hotel.

De rol van Tuijps

Om een gebouw uniek te maken moet elk detail kloppen. Om die reden hebben de verkoopadviseurs van Tuijps eerst een grondig ontwerp gemaakt voor elke badkamer. Op dit moment zijn de installateurs van Tuijps bezig om het ontwerp te realiseren. Dit doen zij met de perfectionistische precisie die men van ons gewend is. Dit zorgt ervoor dat de opdrachtgever zonder zorgen kan (ver)bouwen. Dit noemen wij bij Tuijps het A tot Z pakket.

Wilt u meet weten over zorgeloos verbouwen of over het A tot Z pakket? Maak dan hier een afspraak of kom gezellig langs in de showroom!


Terug naar overzicht