Tuijps heeft WEER de duurzaamste energieleverancier van Nederland!

Geplaatst op: 16 mei 2020

Dat Duurzaamheid belangrijk is voor Tuijps is algemeen bekend. Met haar MVO Niveau 4 certificering is dit al bezegeld. Sinds twee jaar neemt Tuijps haar energie af bij Pure Energie. Zij zijn dit jaar voor de tweede keer op rij door o.a. de Consumentenbond, Greenpeace en Natuur en Milleu bekroon tot de duurzaamste energieleverancier van Nederland!

Consumentenbond, Greenpeace, Natuur&Milieu en WISE onderzoeken ieder jaar de Nederlandse energiemarkt. In het onderzoek wordt vastgesteld hoe duurzaam de stroom van Nederlandse energieleveranciers écht is. In de ranglijst met alle energieleveranciers wordt de stroom die wij afnemen voor het zevende jaar op rij met een 10 beoordeeld!

Wat betekent dit voor mij?

Dit betekent dat onze showroom en onze kantoren op 100% Groene energie draaien! Dit betekent dat wij zonder uitstoot uw Droomkeuken, -badkamer of -tegelvloer samenstellen! Tuijps is constant bezig om duurzame oplossingen te bedenken zodat wij op een dag volledig CO2 neutraal draaien! Meer weten over deze maatregelen? Kijk dan eens naar ons MVO jaarverslag!

Wat is Pure Energie

Pure Energie heeft het zich voorgenomen om de Nederlandse energiemarkt verduurzamen. Dat doen zij door windmolens en zonnepanelen te plaatsen in Nederland. Ze maken schone energie, lokaal opgewekt. Iedereen bij Pure Energie kiest zijn eigen energiebron zodat zij altijd weten altijd waar zijn stroom vandaan komt.

Rapportcijfer 10

In het onderzoek worden energieleveranciers in drie categorieën verdeeld: voorlopers, middenmoters en achterblijvers. Voorlopers werken actief mee aan de omslag naar een duurzame energievoorziening. De middenmoters zijn nog geworteld in fossiele energieproductie, maar investeren ook in duurzaamheid. De achterblijvers leveren geen bijdrage aan een duurzame stroomvoorziening.

Klik hier om het hele rapport te lezen.


Terug naar overzicht