Verbouwing Showroom Amsterdam-Noord

Geplaatst op: 16 mei 2020

Afgelopen maandag zijn de mannen van Totaalbouw Volendam en Tuijps begonnen met de verbouwing van de Showroom in Amsterdam-Noord.

Wat gaat er veranderen?

De mannen van Totaalbouw zijn vorige week maandag begonnen met het slopen van, de personeelskeuken, verschillende showroomkeukens en een deel van het magazijn. Na deze sloopwerkzaamheden zijn zij begonnen met de bouw van twee kantoorruimtes die de werkplek van 4 keukenspecialisten zullen worden. Tijdens deze werkzaamheden was Tuijps zelf bezig met het demonteren van verschillende showroomkeukens die verkocht zijn in de showroom leegverkoop . (Hou de Facebook en Instagram pagina in de gaten voor de beste aanbiedingen!). Tijdens deze verbouwingswerkzaamheden blijft onze showroom geopend. Klik hier om een afspraak te maken of kom gezellig langs!

Wat is Totaalbouw Volendam?

Bouw nieuwe werkplekken

Totaalbouw Volendam is een van de bedrijven die vertegenwoordigd is in de Tuijps Groep. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de bouw, verbouw en renovatie van panden. Totaalbouw Volendam realiseert dit alles door het leveren van maatwerk. Ook onze showroom zal volledig in samenwerking met Totaalbouw Volendam worden verbouwd. Wist u dat Tuijps in samenwerking met Totaalbouw Volendam al deze diensten ook aanbiedt? Zo zorgen wij er samen voor dat uw droom werkelijkheid wordt!

Naast deze verbouwing staan er nog veel meer veranderingen gepland komende maanden. Hou de website, Facebook en Instagram pagina in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn!

Demontage van Keukens na de showroom-leegverkoop

Totaalbouw Volendam bezig met het bouwen van de nieuwe werkplekken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Totaalbouw Volendam is bezig met het verbouwen van de showroom van Tuijps in Amsterdam-Noord.

 

 

 


Terug naar overzicht