Verbouwing Showroom Vordert Gestaag

Geplaatst op: 16 mei 2020

Zoals jullie enkele maanden geleden op onze sociale media en op onze website al hebben kunnen lezen zijn wij bezig met het verbouwen van onze showroom. We lieten toen zien hoe de mannen van Totaalbouw bezig waren met de bouw van verschillende nieuwe werkplekken. We hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten, veel showroomkeukens zijn verkocht en we zijn sinds vorige week begonnen met de echte verbouwing.

Drukte in de showroom

Vorige week donderdag zijn de mannen van Tuijps begonnen met het demonteren van alle showroomkeukens en het slopen van de tussenwanden. Ook alle oude tegelvloeren moesten het ontzien en zijn verwijderd. Momenteel zijn wij bezig met het creƫren van de nieuwe opstellingen. Er worden nieuwe wanden geplaatst en er worden nieuwe leidingen voor de elektra aangelegd. Dit zal als basis dienen voor alle nieuwe keukens.

 

Zoals al eerder gezegd staat er naast deze verbouwing nog veel meer veranderingen gepland in het nieuwe jaar. Hou de website Facebook en Instagram in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van alle ontwikkelingen

Resultaat

Zoals al eerder gezegd hebben we u een tijd geleden laten zien dat de mannen van totaalbouw bezig waren met het bouwen van nieuwe werkplekken. De kantoren zijn inmiddels af en wat ziet het er goed uit! We wachten nu alleen nog op het meubilair en dan kunnen onze adviseurs als koningen aan het werk!

Tijdens deze verbouwwerkzaamheden blijft onze showroom natuurlijk geopend! Klik hier om een afspraak te maken of kom gezellig langs!!

Vorige week woensdag, de werkplekken staan nog, allle showroomkeukens zijn al gedemonteerd.

De materialen van de nieuwe wanden worden naar binnen gedragen.

Plaatsing van de nieuwe wanden die als basis dienen voor de nieuwe keukenopstellingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Terug naar overzicht