Voor sport. Tegen kanker.

Geplaatst op: 16 mei 2020

Voor sport. Tegen kanker. Dit is de lijfspreuk van de stichting Tegenkracht. Tuijps ondersteunt deze stichting in haar doel: kankerpatiënten de mogelijkheid geven om sportend te revalideren.

Over stichting Tegenkracht

Stichting tegenkracht gaat over ongebaande paden. De stichting wil dat in 2020 alle kankerpatiënten de mogelijkheid hebben om sportief te revalideren. Is het niet linksom dan wel rechtsom. De stichting ruimt praktische bezwaren uit de weg en kijken altijd naar oplossingen. Het is nog nooit voorgekomen dat het nog niet gelukt is. Sporten en behandelen van kanker gaat heel goed samen, doe het op maat, doe wat bij je past!

Waarom stichting tegenkracht?

Stichting tegenkracht stimuleert en motiveert kankerpatiënten om te gaan sporten. Sport zorgt voor afleiding van de ondraaglijke ziekte en helpt de patiënten om sterker in hun schoenen te staan. Ook sluit deze stichting aan op de visie van Tuijps. Wij streven met onze initiatieven namelijk voor een gezondere, sportieve wereld.

Wilt u meer weten over dit fantastische initiatief? Of wilt u zelf een bijdrage leveren aan een wereld mét sport en zonder kanker? Bezoek dan hier de website van Stichting Tegenkracht


Terug naar overzicht