Samen een.

Op 1 januari 2020 hebben Tuijps Tegels, Sanitair en Keukens de krachten gebundeld met Keukenhuysch Oostzaan. De twee bedrijven vonden elkaar in het gemeenschappelijke doel om de klant zo veel mogelijk te ontzorgen. Maar hoe zijn ze eigenlijk tot dit punt gekomen?

1979

In 1979 werd Tuijps Tegels, Sanitair en Keukens opgericht. Met Volendamse mentaliteit en kwaliteit is Tuijps al meer dan 40 jaar een van de meest toonaangevende bedrijven in de sector. Kwaliteit staat altijd voorop.

2004

In 2004 heeft een oud medewerker van Tuijps Keukenhuysch Oostzaan opgericht. Keukenhuysch richtte zich op de professionele afnemer. Vanuit de aannemerij en de projectontwikkelaars kwam de vraag veelvuldig om een Individueel design keuken te leveren voor relatieklanten. Door deze toenemende vraag is Keukenhuysch zich meer en meer gaan richten op Individueel Design.

2020

Op 1 januari 2020 hebben Tuijps en Keukenhuysch hun krachten gebundeld. Zij geloven dat individueel design en het ontzorgen van de klant altijd voorop moet staan. Door het echte totaalpakket te leveren is TuijpsHuysch dé partner voor uw verbouwing.

Bezoek onze showroom

Bent u overtuigd of wilt u graag meer weten, komt u dan eens langs in onze 1000m2 grote showroom. U bent vrij om altijd langs komen wanneer u wilt maar als u een afspraak maakt dan reserveren wij alle tijd voor u.