De beste service

Bij TuijpsHuysch begrijpen we dat uw huis meer is dan slechts een plek om te wonen; het is een weerspiegeling van uw persoonlijkheid en uw stijl. Daarom streven we naar het leveren van kwalitatieve producten en complete ontzorgingservaring voor al onze klanten!

De Tuijps Groep

Als onderdeel van de Tuijps Groep hebben wij met de jaren genoeg ervaring opgebouwd in de verschillende aspecten van verbouwen en renoveren. Naast onze gebruikelijke sanitair-, wellness- en keukenwinkel, bieden wij met de Tuijps Groep een breed scala aan diensten.

Onze diensten

Of het nu gaat om het plaatsen van een achterdeur of een binnendeur. Bij de Tuijps Groep bent u aan het juiste adres! Of het nu is om de veiligheid te verbeteren of een frisse look te geven aan je in/exterieur, een nieuwe deur is altijd een goed idee. Er zijn vele opties mogelijk: industrieel of klassiek, hout of industrieel staal; alles kan worden geregeld. Alles wordt voor u op maat gemaakt en naadloos geplaatst/verbouwd.

Verlichting

Laat uw interieur stralen met onze verlichtingsservice. Of het nu uw badkamer of uw keuken is, het is in iedere ruimte de finishing touch! Van het monteren van armaturen tot het ophangen van ingebouwde spots en spotjes met afzuigventiel, de Tuijps Groep zorgt voor de perfecte ambiance in elke kamer van uw huis. Ook het leveren en plaatsen wordt voor u geregeld door ons.

Stuc- en schilderwerk

Het specialisme van Tuijps gaat verder dan alleen tegelen. Tuijps Stuc en Afbouw is een onderdeel van de Tuijps Groep welke voor TuijpsHuysch uw woning tegelklaar of sausklaar stuct. Vervolgens komen onze schilders om alle wanden prachtig te sausen. TuijpsHuysch regelt alles voor u. Dat is pas ontzorging!

Pvc-vloeren

Naast het plakken van keramische tegels plaatst TuijpsHuysch ook PVC. PVC is een goed alternatief om kosten efficiënter en in een kortere termijn een mooie vloer te plaatsen. Of het nu wildverband, visgraat of halfsteens verband is, TuijpsHuysch verwerkt het allemaal even strak. Naast deze verschillende stijlen hebben we ook veel kleuren. Denk aan houtlook, betonlook en zelfs natuursteenlook.

Constructie werkzaamheden

Ook constructiewerkzaamheden is de Tuijps Groep niet vreemd. Samen met Totaalbouw Volendam, ook onderdeel van de Tuijps Groep, kunnen ook constructieve werkzaamheden voor u uit handen nemen. Of het nu realiseren van uitsparingen in een draagmuur, een uitbouw van uw woning of de totale nieuwbouw van uw woning: de Tuijps Groep regelt het voor u!

Dat is pas ontzorging…

Klinkt ontzorgen goed? Maak dan snel een afspraak!

Spreekt een volledige ontzorgingservaring u aan? Dat kunnen we regelen! Kom dan snel een keertje langs bij ons in de showroom! Maak vandaag nog je afspraak!