Hoe we het doen

TuijpsHuysch heeft in de afgelopen jaren prachtige projecten gerealiseerd.  De focus ligt hierbij op het bouwen van duurzame woningen en gebouwen die niet alleen mooi zijn, maar ook bijdragen aan een betere leefomgeving. Deze projecten variëren van nieuwbouwprojecten tot renovaties en verbouwingen.

Bij TuijpsHuysch staat kwaliteit voorop. Dit uit zich in de zorgvuldige selectie van materialen en het gebruik van moderne technieken. Daarnaast wordt er altijd rekening gehouden met de wensen en behoeften van de klant. Zo worden alle projecten op maat gemaakt en is er veel ruimte voor persoonlijke

Overal in Noord-Holland

Van Muiden tot Volendam TuijpsHuysch biedt overal en iedereen de beste service.  Ons team is gepassioneerd en ervaren in het werken met klanten van alle soorten achtergronden. Of u nu een lokale bewoner bent of een toerist die onze prachtige regio bezoekt, wij staan altijd klaar om u te helpen.

Of het nu alleen gaat om het plaatsen van een gloednieuwe keuken of een volledige verbouwing. Bij TuijpsHuysch bent u aan het juiste adres.  Onze experts zijn getraind in het werken met verschillende materialen en stijlen, zodat we aan al uw wensen kunnen voldoen.Wij begrijpen dat een verbouwing of renovatie een grote stap kan zijn voor onze klanten. Daarom bieden wij persoonlijke begeleiding gedurende het hele proces. Vanaf het eerste gesprek tot de oplevering van het project, u kunt rekenen op professioneel advies en transparante communicatie. Bovendien hechten wij veel waarde aan kwaliteit en vakmanschap. Wij werken alleen met hoogwaardige materialen van betrouwbare leveranciers. Zo garanderen wij al onze klanten de beste kwaliteit.

Kwaliteit is onze standaard

Doe inspiratie op bij onze klanten

TH-Design by Rational keuken in Volendam

Bekijk project

TH-Design Keuken Amsterdam

Bekijk project

TH-Badkamer Haven Monnickendam

Bekijk project

TH-Extreme Tegels Entree

Bekijk project

TH-Design Keuken Volendam

Bekijk project

TH-Maatwerk keuken Amsterdam-Zuid

Bekijk project

TH-Keuken Purmerend

Bekijk project

TH-Keuken Purmerend

Bekijk project

Design Toilet Haven Monnickedam

Bekijk project

Bokmerk in Douchehoek

Bekijk project