Zekerheid en ontzorging

Een gladde muur en een strak plafond zorgen voor een goede akoestiek in elke kamer. U kunt natuurlijk proberen om zelf uw muren en plafonds te stucen, maar u kunt het ook laten doen door de specialisten van Tuijps. De stukadoors van Tuijps werken enkel met de beste materialen en zorgen voor een perfecte afwerking in elke kamer. Een muur stucen of plafond stucen is voor de specialisten van Tuijps dagelijks werk, waardoor wij garant staan voor goede kwaliteit en een prettige samenwerking. Met een stukadoor van Tuijps in Amsterdam zit u altijd goed!

Dat is pas ontzorging…

Muur Stucen

Een goed gestucte muur is tegenwoordig een absolute must in huis. Geen rare hobbels en puntjes meer, maar een mooie, gladde muur die schilder- en behang klaar is. Naast deze decoratieve voordelen zitten er ook functionele voordelen aan een goed gestucte muur. Zo werkt goed stucwerk isolerend en verhoogt het ook de woningwaarde. Wilt u uw muur ook laten stucen door een professionele stukadoor in Amsterdam, met verstand van zaken? Dan helpt Tuijps u graag verder!

Plafond Stucen

Een goed gestucte muur is een absoluut pluspunt in elke woning, maar het is pas helemaal af als het plafond ook voorzien is van professioneel stucwerk. Door het plafond te stucen haalt u niet alleen alle oneffenheden weg, maar is uw plafond ook beter bestendig tegen vocht. Het stucen van uw plafond raden wij dan ook vaak aan bij een badkamer renovatie, om zo schade door vocht tegen te gaan. Uiteraard werkt het stucen van uw plafond ook waarde verhogend voor uw woning.

Onze vakmensen

Met de stukadoors van Tuijps haalt u absolute vakmensen in huis. Een muur stucen of plafond stucen is voor onze specialisten geen probleem. Dankzij de jarenlange ervaring weten zij precies welke stappen zij moeten ondernemen om top stucwerk te leveren. Daarnaast voldoen al onze stukadoors aan de strenge eisen die wij aan onze vakmensen stellen. Wel zo geruststellend toch? Bent u op zoek naar een vakbekwame stukadoor in Amsterdam en omstreken of wilt u meer weten over de voordelen van een goed gestucte muur of plafond? Neem dan contact met ons op!