Sponsoring

Bij TuijpsHuysch houden wij ons al jarenlang bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zo houden wij ons constant bezig met de veiligheid van onze medewerkers en klanten, proberen wij zo veel mogelijk milieuvriendelijk en duurzaam te werken en investeren wij in onszelf om onze diensten nog beter uit te kunnen voeren.

TuijpsHuysch, trotse sponsor van…

Onze maatschappelijke betrokkenheid laten wij niet alleen in ons werk terugkomen, maar proberen wij ook op andere manieren tot uiting te brengen. Zo investeren wij in sport en vinden wij het erg belangrijk om de jeugd in beweging te houden. Vandaar dat wij ons, naast het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, ook bezig houden met sponsoring van sportclubs en stichtingen!

AH&BC

TuijpsHuysch is sinds kort de trotse sponsor van de Amsterdamse hockeyclub AH&BC. AH&BC is niet alleen de oudste hockeyclub van Nederland en zelfs van het Europese vasteland.  Ook op het gebied van sportieve successenstaat AH&BC al jarenlang aan de top. Met meer dan 20 kampioenschappen in zowel het mannen- als vrouwenhockey mag AH&BC zich met trots de grootste hockeyclub van Nederland noemen. Het harde werk en de drang naar perfectie zien wij ook terug in onze eigen werkzaamheden, en juist dat maakt deze sponsoring zo mooi!

RKAV Volendam

RKAV Volendam is een voetbalvereniging met veel jonge en oude leden. De samenwerking met FC Volendam zorgt voor een echte topsportmentaliteit, maar tegelijkertijd staat het plezier nog steeds voorop. Constante verbetering en persoonlijk ontwikkeling staan bij RKAV centraal. Bij TuijpsHuysch zijn wij trots dat wij hier met onze sponsoring aan mogen bijdragen.

IJsclub Volendam

Sinds een aantal jaren zijn wij sponsor van IJsclub Volendam. Een unieke ijsvereniging die jaarlijks meer dan 250 kinderen aan het schaatsen krijgt. De ijsclub wordt al jarenlang gerund door meer dan 80 vrijwilligers waar wij graag iets voor terugdoen. Met deze sponsoring hopen wij de jeugd in Volendam en omstreken weer warm te maken voor misschien wel de mooiste wintersport die er is!

STG Hoorn

Schaats Trainings Groep (STG) Hoorn is een hechte schaatsclub voor jong en oud. Met de gezelligheid van een club en de ambitie van de schaatssport staat STG Hoorn het hele jaar door klaar voor al haar leden. Of het nu wedstrijdschaatsen, marathons of hardlooptrainingen zijn, STG Hoorn zorgt ervoor dat haar leden optimaal presteren. En dat is iets waar TuijpsHuysch zich volledig in kan vinden!

Stichting Tegenkracht

Stichting Tegenkracht zet zich al jarenlang actief in voor kankerpatiënten. Het doel? Om in de komende jaren alle patiënten de mogelijkheid te geven om sportief te revalideren. Met stimulerende, motiverende en behulpzame programma’s helpt Stichting Tegenkracht kankerpatiënten sterk in de schoenen te staan. Stichting Tegenkracht zet zich elke dag in voor de mensen die dat echt nodig hebben, en wij zijn dan ook trots dat wij dit mogen steunen!

Hoe helpt u TuijpsHuysch?

Met uw nieuwe keuken, badkamer of tegels steunt u tegelijkertijd al onze gesponsorde clubs en stichtingen. U heeft dus niet alleen plezier van uw nieuwe keuken of badkamer, maar u helpt ook nog eens de vele leden en vrijwilligers van sportclubs door heel Nederland.

Bent u ook op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer of tegels en wilt u tegelijkertijd iets terugdoen voor de maatschappij? Maak dan een afspraak en kom langs in onze showroom in Weesp. Wij kijken graag samen met u naar een geschikte oplossing!