Ontdek de harmonie van de stijlvolle tegels van Piet Boon by D&J

Bij Piet Boon by Douglas & Jones gaat het niet alleen om tegels; het gaat om het creëren van een ervaring in uw leefruimte. Met een compromisloze toewijding aan vakmanschap en esthetiek, staat dit merk al jaren voor het samenvoegen van design en functionaliteit.

Waar staan we voor?

Piet Boon by Douglas & Jones staat voor tijdloos design en hoogwaardige kwaliteit. De collecties worden gekenmerkt door strakke lijnen, subtiele details en duurzame materialen. Het merk streeft ernaar om de klant een tijdloze, maar toch eigentijdse leefruimte te bieden, waarin comfort en esthetiek elkaar ontmoeten.

Creëer uw eigen oase

Met Piet Boon by Douglas & Jones creëert u een persoonlijke oase. Elk product brengt een gevoel van luxe en comfort, waarbij functionaliteit hand in hand gaat met verfijnd design. Of het nu gaat om een ontspannend bad na een lange dag of een verfrissende douche in een elegant vormgegeven cabine, het merk biedt de klant de mogelijkheid om hun leefruimte opnieuw te definiëren.

Onze kwaliteiten

Piet Boon by Douglas & Jones zet zich in voor het leveren van producten die voldoen aan de hoogste normen. Het merk staat voor duurzaamheid, innovatie en klanttevredenheid.

Naadloze Overgang van Binnen naar Buiten

Onze binnen- en buitentegels vormen een naadloze overgang tussen uw leefruimte en de natuur. De binnenruimtes krijgen een warme, uitnodigende sfeer met stijlvolle vloer- en wandtegels, terwijl de buitentegels uw buitenruimte transformeren tot een verlengstuk van uw woning. De perfecte balans tussen vorm en functie, waarmee u het hele jaar door van uw omgeving kunt genieten.

Ontdek het zelf bij ons in de showroom

Ervaar zelf Piet Boon by Douglas & Jones in onze gloednieuwe showroom in Weesp. Laat u inspireren door de tijdloze elegantie van ons sanitair. Ervaar de kwaliteit, voel het comfort en zie hoe uw leefruimte kan worden getransformeerd. Kom binnen en ontdek het verschil dat Piet Boon by Douglas & Jones maakt in het creëren van uw droominterieur.