Het mooiste sanitair in Amsterdam

Bent u op zoek naar een nieuwe badkamer in Amsterdam of wilt u graag uw bestaande sanitair grondig renoveren? Dan bent u bij TuijpsHuysch aan het juiste adres! In onze ruime showroom vindt u de laatste trends op het gebied van badkamers, toiletten en tegels en kunt u terecht voor passend en persoonlijk advies van één van onze adviseurs. Kom ook toilet- en badkamer inspiratie opdoen bij dé sanitairwinkel van Amsterdam!

Badkamers

Een ander badkamermeubel, nieuwe tegels of misschien zelfs een volledige badkamerrenovatie in Amsterdam. De mogelijkheden in uw badkamer zijn eindeloos. Daarom doen wij bij TuijpsHuysch ons best om uw absolute droombadkamer te realiseren. Middels een persoonlijk advies en een gedetailleerd ontwerp komen wij tot uw gedroomde badkamer. Is het ontwerp naar uw tevredenheid? Dan zorgen wij dat u zo snel mogelijk van uw nieuwe sanitair in Amsterdam kunt genieten!

Zoekt u alleen een nieuw badkamermeubel of andere badkameraccessoires? Ook dan bent u bij TuijpsHuysch aan het juiste adres. Van badkamermeubels tot douchecabines en van kranen tot (design)radiatoren. Kies uit de vele verschillende badkamerstijlen en geef uw badkamer weer een frisse look!

Toiletten

TuijpsHuysch is niet alleen de badkamerspecialist van Amsterdam. Ook voor een toiletrenovatie of nieuw toilet draaien wij onze hand niet om. Want hoewel het toilet vaak de kleinste ruimte in huis is, is het tegelijkertijd ook een ruimte waar we ongemerkt veel tijd in doorbrengen. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw toilet? Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en vraag één van onze adviseurs om passend advies en een ontwerp op maat!

Echt TuijpsHuysch sanitair

Zoekt u een badkamer de van alle luxe is voorzien en waar u nog jaren van kunt genieten? Met één van de vele TH-badkamers weet u zeker dat u het beste van het beste in huis haalt. De TH-badkamers zijn het resultaat van jarenlange ervaring met luxe sanitair in Amsterdam en omstreken. Van een tijdloze badkamer tot uitgesproken design of een heuse mini wellness. Verwen uzelf ook met een échte TH-badkamer van dé sanitairwinkelvan Amsterdam!

TH-Tijdloos
TH-Design
TH-Maatwerk
TH-Wellness Badkamer

Ruim 1000 m2 sanitair inspiratie

TuijpsHuysch is dé sanitairwinkel van Amsterdam. In onze showroom in Amsterdam Noord vindt u ruim 1000m2 toilet- en badkamer inspiratie, de grootste merken en de nieuwste trends op het gebied van badkamers, tegels en toiletten. Ontdek alle mogelijkheden op het gebied van douches, badkuipen, badkamermeubels, toiletten en nog veel meer en laat u inspireren door het mooiste sanitair in Amsterdam!

Persoonlijk advies

TuijpsHuysch is meer dan alleen een sanitairwinkel in Amsterdam. Ook voor advies op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Moet u uw stijl nog ontdekken of bent u benieuwd wat er in uw badkamer of toilet mogelijk is? Onze adviseurs helpen u graag verder. Of u nu een simpele vraag heeft of een uitgebreid advies wilt ontvangen, onze adviseurs maken graag tijd voor u vrij om uw wensen te bespreken. Met een passend advies of ontwerp op maat helpen wij u graag in de zoektocht naar uw gedroomde badkamer in Amsterdam en omstreken. Deze service is wat ons onderscheidt als dé sanitairwinkel van Amsterdam.

TuijpsHuysch: dé sanitairwinkel van Amsterdam

TuijpsHuysch is al jarenlang uw vertrouwde sanitairwinkel in Amsterdam. Wij helpen u niet alleen met het vinden van uw nieuwe badkamer of toilet in Amsterdam, maar voorzien u ook van passend en persoonlijk advies en vakkundige montage van uw nieuwe sanitair. Wilt u zeker weten dat onze specialisten tijd voor u hebben? Maak dan alvast online een afspraak en kom langs bij dé sanitairwinkel van Amsterdam!

Doe inspiratie op bij onze klanten

TH-Badkamer Purmerend

Bekijk project

Badkamer Volendam

Bekijk project

Badkamer met Accenttegel

Bekijk project

Design Badkamer

Bekijk project

Wellness Badkamer Landsmeer

Bekijk project