Het mooiste sanitair in Amsterdam

Bent u op zoek naar uw droombadkamer in omgeving Amsterdam? Dan bent u bij TuijpsHuysch aan het juiste adres! Of u uw bestaande sanitair nou wilt renoveren of een compleet nieuwe badkamer zoekt, in onze ruime showroom kunt u terecht voor passend en persoonlijk advies van één van onze adviseurs. Vind ook uw luxe droombadkamer bij TuijpsHuysch in Amsterdam!

Luxe badkamers op maat

Zoekt u een nieuwe badkamer in omgeving Amsterdam? Of wilt u uw volledige sanitair vervangen? Bij TuijpsHuysch heeft u de mogelijkheid om uw volledige badkamer naar wens samen te stellen. Onze adviseurs betrekken u actief bij het ontwerpproces. Samen met uw input komen wij tot een badkamerontwerp op maat, waarbij uw persoonlijke wensen en eisen centraal staan. Voor uw droombadkamer in Amsterdam werken wij onder andere met sanitair van exclusieve merken.

Toiletten

TuijpsHuysch is niet alleen de badkamerspecialist van Amsterdam. Ook voor een toiletrenovatie of nieuw toilet draaien wij onze hand niet om. Want hoewel het toilet vaak de kleinste ruimte in huis is, is het tegelijkertijd ook een ruimte waar we ongemerkt veel tijd doorbrengen. Bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw toilet? Laat u verrassen door de vele mogelijkheden en vraag één van onze adviseurs om passend advies en een ontwerp op maat!

Echt TuijpsHuysch sanitair

Zoekt u een badkamer die van alle luxe is voorzien en waar u nog jaren van kunt genieten? Met één van de vele TH-badkamers weet u zeker dat u het beste van het beste in huis haalt. De TH-badkamers zijn het resultaat van jarenlange ervaring met luxe sanitair in Amsterdam en omstreken. Van een tijdloze badkamer tot uitgesproken design of een heuse mini wellness. Verwen uzelf ook met een échte TH-badkamer van dé sanitairwinkel van Amsterdam!

TH-Tijdloos
TH-Design
TH-Maatwerk
TH-Wellness Badkamer

Dé sanitairwinkel van Amsterdam

In onze showroom in Amsterdam vindt u ruim 1000m2 toilet- en badkamer inspiratie, de mooiste merken en de nieuwste trends op het gebied van badkamers. Ontdek alle mogelijkheden op het gebied van douches, badkuipen, badkamermeubels en toiletten en laat u inspireren door het mooiste sanitair in Amsterdam!

Persoonlijk betrokken

Ook voor advies op maat bent u bij TuijpsHuysch aan het juiste adres. Of u nu een simpele vraag heeft of een uitgebreid advies wilt ontvangen, onze adviseurs maken graag tijd voor u vrij. Met een passend advies of ontwerp op maat helpen wij u graag in de zoektocht naar uw gedroomde badkamer in Amsterdam en omstreken. 

Ook tijdens uw badkamerrenovatie zijn wij persoonlijk betrokken. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent en zorgen ervoor dat u straks kunt genieten van uw droombadkamer in Amsterdam!

Uw nieuwe badkamer bij TuijpsHuysch

TuijpsHuysch is al jarenlang hét adres voor al uw sanitair in Amsterdam. Wij helpen u niet alleen met het vinden van uw droombadkamer, maar voorzien u ook van passend en persoonlijk advies en vakkundige montage van uw nieuwe sanitair. 

Wilt u zeker weten dat onze adviseurs tijd voor u hebben? Maak dan alvast online een afspraak en kom langs bij dé sanitairwinkel van Amsterdam!

Doe inspiratie op bij onze klanten

Design Toilet Haven Monnickedam

Bekijk project

TH-Badkamer Haven Monnickendam

Bekijk project

Badkamer Amsterdam Java Eiland

Bekijk project

Wellness Badkamer Volendam

Bekijk project

Toilet Volendam

Bekijk project