Uw nieuwe badkamer

Bent u wel toe aan een nieuwe badkamer of wilt u uw bestaande badkamer renoveren? Dan zijn er zo veel stijlen, indelingen, kleuren en badkamermeubels waar u uit kunt kiezen. Romantisch, strak of toch licht en fris? Een functionele basisopstelling met douche en badkamermeubel of een eigen mini wellness center? De mogelijkheden zijn tegenwoordig eindeloos. Daarom is het fijn dat u bij TuijpsHuysch terecht kunt voor een badkamer op maat, gecreëerd door echte vakmensen.

Ontdek alle badkamerstijlen

Badkamers zijn er tegenwoordig in vele verschillende stijlen. Industrieel, betonlook of modern. Het is slechts een kleine greep uit het gigantische aanbod aan badkamerstijlen. Zelf binnen de verschillende stijlen kunt u nog zoveel kanten uit. Daarom snappen wij het ook als u door de bomen het bos niet meer ziet. Wilt u ontdekken welke badkamerstijl bij u past? Bezoek dan eens de showroom van TuijpsHuysch. Hier vindt u het grootste aanbod aan badkamers in Amsterdam, waar ook zeker uw droombadkamer tussen zit!

Badkamermeubels van bekende merken

Een goede badkamer moet natuurlijk ook voorzien zijn van goede badkamermeubels en accessoires. Daarom vindt u bij TuijpsHuysch enkel de beste merken. Merken als Agape, Caressi en Duravit zijn slechts een kleine greep uit het aanbod topmerken van TuijpsHuysch. Laat u adviseren over onze verschillende merken zodat u nog jarenlang kunt genieten van uw nieuwe badkamer.

Echte TuijpsHuysch badkamers

Wilt u optimaal genieten van uw nieuwe badkamer? Kies dan voor een échte TuijpsHuysch badkamer. Dankzij jarenlange ervaring weten wij precies wat er gevraagd wordt van een goede badkamer. Hierdoor kunnen wij ook onze unieke badkamerconcepten aanbieden. Kies bijvoorbeeld voor een tijdloze badkamer, ga voor een luxe design badkamer of verwen uzelf in een echte wellness badkamer!

TH-Tijdloos
TH-Design
TH-Maatwerk badkamer
TH-Wellness

Wat mag niet missen in uw badkamer?

Een droombadkamer ziet er voor iedereen anders uit. U wilt bijvoorbeeld heel graag een inloopdouche, terwijl uw partner graag een bad wil. Natuurlijk kunt u hier uren over discussiëren, maar u kunt ook kijken naar wat u echt nodig heeft voordat u de badkamer gaat verbouwen. Heeft u bijvoorbeeld jonge kinderen of maken er doorgaans meerdere mensen (tegelijkertijd) gebruik van uw badkamer? Dan is een dubbele wastafel geen overbodige luxe. En wat dacht u van voldoende opbergruimte, goede verlichting en verwarming? Stuk voor stuk aspecten die een belangrijke rol spelen bij het verloop van uw badkamer renovatie.

Passend en persoonlijk advies

Stapt u het liefst even snel onder de douche of gaat u uitgebreid in bad? Of misschien houdt u wel van allebei? En wat te denken van tegels, badkamermeubelen en accessoires? Wat uw wensen en eisen ook zijn, het verbouwen van uw badkamer begint altijd met een passend en persoonlijk advies. Daarom staan de adviseurs van TuijpsHuysch te allen tijde voor u klaar om samen met u uw droombadkamer te verwezenlijken.

Heeft u uw droombadkamer gevonden? Dan zorgen wij er ook voor dat uw nieuwe badkamer bij u thuis geplaatst wordt. Pas als alles naar uw volle tevredenheid is zijn wij ook tevreden. Dat is de service die u van uw badkamerspecialist mag verwachten!

Uw badkamer renoveren met TuijpsHuysch

Wilt u uw huidige badkamer verbouwen of bent u op zoek naar een nieuwe badkamer? Dan bent u bij TuijpsHuysch aan het juiste adres. In onze ruime showroom in Amsterdam Noord vindt u een groot aanbod aan badkamers in vele verschillende stijlen, maten en opstellingen. Wilt u graag ongestoord inspiratie opdoen of advies van één van onze adviseurs? Maak dan een afspraak op een dag die voor u uitkomt!

Ook uw badkamer verbouwen? Dan helpt TuijpsHuysch u graag verder!

Doe inspiratie op bij onze klanten

TH-Badkamer en Toilet

Bekijk project

Design Toilet Volendam

Bekijk project

Bij de klant in Huysch | Klant: “Professioneel – klant georiënteerd – mooi eindresultaat!”

Bekijk project

TH-Design badkamer Amsterdam

Bekijk project

TH-Badkamer Purmerend

Bekijk project