Uniek en op maat gemaakt

Een badkamer onder een schuin dak is een unieke en vaak uitdagende ruimte om te ontwerpen, maar bij TuijpsHuysch zien we het als een kans om iets bijzonders te creëren. We omarmen de architecturale kenmerken van de ruimte en benutten deze optimaal, met slimme indelingen en op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij de schuine lijnen en hoeken van het dak. Het resultaat is een badkamer die niet alleen functioneel is, maar ook een gevoel van karakter en gezelligheid toevoegt aan de ruimte.

Ondanks de uitdagingen biedt een badkamer onder een schuin dak tal van voordelen. De unieke architecturale kenmerken zorgen voor een gezellige en intieme sfeer, terwijl de schuine lijnen en hoeken een gevoel van karakter en charme toevoegen aan de ruimte. Bovendien biedt de beperkte ruimte onder het schuine dak de mogelijkheid om creatief om te gaan met de indeling en het gebruik van de ruimte, wat resulteert in een badkamer die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk is.

Een badkamer van TuijpsHuysch

Een badkamer van TuijpsHuysch is niet alleen functioneel; het is ook een statement van slim ontwerp en stijlvolle verfijning. Onze deskundige ontwerpers weten hoe ze het beste uit een ruimte met een schuin dak kunnen halen, met op maat gemaakte oplossingen die perfect passen bij de unieke kenmerken van de ruimte. Of je nu kiest voor een vrijstaand bad onder een dakraam of een inloopdouche in een nis onder het schuine dak, wij zorgen ervoor dat jouw badkamer een oase van comfort en stijl wordt, ongeacht de uitdagingen van de ruimte.

Bezoek onze showroom voor meer inspiratie

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden van een badkamer onder een schuin dak? Breng dan een bezoek aan onze showroom en ontdek de slimme ontwerpen en oplossingen die mogelijk zijn. Laat je inspireren door onze experts en samen kunnen we de perfecte badkamer creëren die past bij jouw unieke ruimte en behoeften. Maak vandaag nog een afspraak!