De mooiste en nieuwste badkamerstijlen

Badkamers zijn er tegenwoordig in vele verschillende stijlen. De badkamer is tegenwoordig namelijk niet alleen meer de ruimte waar je jezelf even opknapt voor de dag. De badkamer is voor veel mensen het begin én einde van de dag. In de badkamer bereidt u zich voor op een nieuwe dag of komt u even helemaal tot rust met een heerlijk warm bad na een lange werkdag. Daarom moet een nieuwe badkamer niet alleen functioneel, maar ook mooi en stijlvol zijn. Gelukkig kunt u tegenwoordig kiezen uit een ruim aanbod aan badkamerstijlen!

Betonlook badkamer
Industriële badkamer

Vind een nieuwe stijl voor uw badkamer

Badkamerstijlen veranderen door de jaren heen. Het ene moment heeft iedereen een moderne badkamer, het volgende moment zijn we massaal op zoek naar een echte designbadkamer. Wat uw stijl ook is, het gaat erom dat uw badkamer voldoet aan al uw wensen en eisen. Wilt u een andere stijl in de badkamer? Dan hoeft u nog niet direct uw volledige badkamer te verbouwen. Vaak kunt u al met een aantal kleine badkamermeubelen of -accessoires uw badkamer een nieuwe stijl geven!

Wilt u toch uw volledige badkamer verbouwen? Maak dan snel een afspraak bij TuijpsHuysch en kom langs!

Klassieke badkamer
Moderne badkamer

Combineer verschillende badkamerstijlen

Wil jij jezelf niet beperken tot slechts één badkamerstijl? Probeer dan eens meerdere badkamerstijlen te combineren. Ga bijvoorbeeld voor een combinatie van modern en industrieel of kies voor een rustige en landelijke badkamer met een vleugje klassiek. Door verschillende badkamerstijlen met elkaar te combineren creëert u een geheel eigen badkamerstijl die volledig naar wens is!

Design badkamer
Houtlook badkamer
Landelijke badkamer

Doe badkamerinspiratie op bij TuijpsHuysch

Wilt u ongestoord badkamerinspiratie opdoen en alle badkamerstijlen van TuijpsHuysch ontdekken? Bezoek dan snel onze showroom in Weesp. Hier vindt u een uitgebreid aanbod aan badkamerstijlen en vele verschillende voorbeeldopstellingen, zodat u eindeloos badkamerinspiratie kunt opdoen! Liever eerst persoonlijk advies ontvangen van één van onze specialisten? Ook dat kan tijdens uw afspraak!

Doe badkamerinspiratie op bij onze klanten

Design Toilet Haven Monnickedam

Bekijk project

TH-Badkamer Haven Monnickendam

Bekijk project

Badkamer Amsterdam Java Eiland

Bekijk project

Wellness Badkamer Volendam

Bekijk project

Toilet Volendam

Bekijk project