Stoere en ruwe uitstraling

Het is één van de grootste trends van dit moment en niet zonder reden: de betonlook badkamer. De naadloze afwerking en ruwe uitstraling zorgen voor een stoere en industriële look met een luxe randje. Bent u ook op zoek naar een betonlook badkamer of wilt u inspiratie opdoen? Dan bent u van harte welkom bij TuijpsHuysch!

De veelzijdigheid van beton

Een badkamer met betonlook zorgt voor een robuuste en ruime uitstraling en geeft uw badkamer een ruimtelijk gevoel. De betonlook kan ook doorgetrokken worden in de badkamermeubels en accessoires om een stoer en robuust geheel te creëren. Denk bijvoorbeeld aan een wastafel met betonlook of een mooie betonnen wasbak.

U kunt er ook voor kiezen om uw betonlook badkamer te combineren met houten badkamermeubels of accessoires om uw badkamer een natuurlijke uitstraling te geven. De natuurlijke kleur van het hout zorgt voor sfeer en warmte. De combinatie van beton en hout zorgt voor een verrassende mix van ruwe en natuurlijke materialen met een warme touch. Maak dit af met wat plantjes om uw badkamer echt tot leven te brengen!

Niet van echt te onderscheiden

Wilt u een betonlook in uw badkamer creëren? Dan is echt beton geen goed idee. Beton is namelijk erg zwaar en daarnaast zijn eventuele vlekken erg moeilijk te verwijderen omdat ze snel in het materiaal trekken. Gelukkig zijn er voldoende alternatieven om alsnog uw gewenste betonlook te creëren.

Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor grote betonlook tegels. Kies voor grote tegels met een zo klein mogelijke voeg en bijpassende voegkleur om de illusie van één geheel te creëren. Deze betonlook is haast niet van echt te onderscheiden en is een duurzaam en betaalbaar alternatief voor echt beton!

Uw betonlook badkamer volledig naar wens

Betonlook badkamers zijn verkrijgbaar in vele verschillende soorten, maten en opstellingen. Toch kan het altijd voorkomen dat uw droombadkamer er nog steeds niet tussen zit. Gelukkig kunt u dan bij TuijpsHuysch terecht voor een betonlook badkamer op maat. Samen met één van onze badkamerexperts bespreekt u uw eisen en wensen, waarna wij samen met u uw nieuwe badkamer ontwerpen. Zo vinden wij samen uw nieuwe droombadkamer!

Uw betonlook badkamer van TuijpsHuysch

Bent u op zoek naar een betonlok badkamer of wilt u graag ongestoord badkamerinspiratie opdoen? Kom dan snel langs in de grote showroom van TuijpsHuysch in Weesp. Ontdek de laatste trends op het gebied van badkamers, keukens en tegels of ga direct op zoek naar uw nieuwe badkamer in betonlook. Wilt u zeker weten dat onze badkamerexperts tijd voor u hebben? Maak dan alvast een afspraak!