Strak, luxe en écht uniek

Een design badkamer is strak, luxe en in de meeste gevallen uniek. Hoogwaardige kwaliteit wordt gecombineerd met luxe materialen en een moderne en tijdloze uitstraling. Door deze strakke afwerking vormt een design badkamer een oase van rust waarin u na een lange dag weer helemaal tot rust komt. Wilt u ook graag een badkamer met design elementen of wilt u eerst inspiratie opdoen? Dan bent u bij TuijpsHuysch van harte welkom!

Waan uzelf in absolute luxe

Bij het creëren van een design badkamer wordt er vaak gekozen voor een neutrale basis met een aantal opvallende eyecatchers. Het devies is dan ook om niet te veel losse elementen in uw badkamer te plaatsen. Dankzij de strakke vormgeving wordt het al snel te druk, wat ten koste gaat van de rustige uitstraling die u juist wilt creëren.

Qua kleuren moet u vooral denken aan rustige basiskleuren, eventueel met een opvallende accentkleur zoals zwart, grijs of bruintinten. Op deze manier zorgt u ervoor dat de basis strak en rustig blijft. Kleed uw badkamer vervolgens verder aan met verschillende design badkamermeubels, zoals een mooie design wastafel of een strakke designradiator.

Welke materialen u gebruikt kunt u volledig zelf bepalen. Zorg er wel voor dat u voor een strakke afwerking kiest. Rechte houten planken en prachtige natuurstenen tegels doen het bijvoorbeeld erg goed in de design stijl. Ook metaal en glas zijn veelgebruikte materialen!

De mooiste badkamermeubels

Design badkamermeubels worden gekenmerkt door simpele vormgeving en een strakke afwerking. Rechte hoeken, neutrale kleuren en duurzame materialen vormen de basis van design badkamermeubels. Daarnaast zijn deze badkamermeubels vaak meer dan enkel functioneel. Ze vormen ook echte eyecatchers in de badkamer dankzij hun stijlvolle ontwerp. Zo is een designradiator bijvoorbeeld niet alleen handig om de ruimte te verwarmen, maar wordt dit ook gebruikt als blikvanger op een rustige muur.

Van alle gemakken voorzien

De design badkamer is modern en strak en straalt daarmee luxe uit. Toch is het plaatje hiermee nog niet compleet. Om deze luxe ook waar te maken is een design badkamer vaak van alle gemakken voorzien, zonder dat dit direct zichtbaar is. Lades met een soft close functie, ingebouwde kranen of zelfs een heuse Sunshower. Een design badkamer voelt niet alleen heel luxe aan, u kunt ook echt genieten van alle luxe om u heen!

Design badkamer op maat

Het mooie aan de design badkamer is dat elke badkamer uniek is. Iedereen heeft andere wensen en eisen, wat elke keer weer resulteert in een unieke badkamer die volledig voldoet aan de verwachtingen. Zoekt u ook een badkamer op maat? Dan bent u bij TuijpsHuysch aan het juiste adres. Kies voor volledig design of ga juist voor een combinatie van verschillende badkamerstijlen. Samen met één van onze adviseurs gaat u op zoek naar uw absolute droombadkamer!

Uw design badkamer bij TuijpsHuysch

Zoekt u een nieuwe design badkamer of wilt u ongestoord inspiratie opdoen? Bezoek dan eens de ruime showroom van TuijpsHuysch in Weesp. Hier vindt u een ruim aanbod aan voorbeeldopstellingen en de laatste trends op het gebied van badkamers, keukens en tegels. U bent uiteraard ook welkom voor een advies op maat. Wilt u zeker weten dat onze adviseurs tijd voor u hebben? Maak dan alvast een afspraak op een dag die voor u uitkomt!