Warme en natuurlijke uitstraling

Hout creëert een gevoel van rust en warmte en heeft een prachtige natuurlijke uitstraling. Geen wonder dat het gebruik van hout in de badkamer de laatste jaren weer flink aan populariteit wint. De rustige en warme uitstraling van hout zorgen ervoor dat uw badkamer verandert in een mini wellness. Bent u ook op zoek naar een houtlook badkamer of zoekt u een mooie houten badkamermeubel of andere accessoires? Dan bent u bij TuijpsHuysch aan het juiste adres!

Echt hout of een houtlook badkamer

Wilt u ook een houtlook in de badkamer? Dan is het allereerst belangrijk om te overwegen of het gebruik van echt hout wel een goede keuze is. Hout en een vochtige omgeving zijn namelijk geen goede combinatie. Dit maakt het lastig om echt hout te gebruiken in de badkamer. Met name als u de uitstraling van onbewerkt hout de badkamer in wilt halen. Gelukkig zijn er nog genoeg andere opties om de unieke uitstraling van hout in de badkamer te krijgen.

Met een houtlook badkamer haalt u wel de unieke uitstraling van hout in de badkamer, maar heeft u geen last van vochtig hout en tijdrovend onderhoud. De houtlook badkamer wordt gecreëerd met houtlook tegels en MDF badkamermeubels met een levensechte houtlook. De houtlook is niet van echt te onderscheiden en heeft de fijne bijkomstigheid dat deze niet behandeld hoeft te worden.

Wilt u toch echt hout in uw badkamer? Beperk dit dan slechts tot een houten badkamermeubel of houten opbergplanken tegen de wanden. Kies voor een duurzame houtsoort zoals teakhout of bamboe, of ga voor de industriële uitstraling van steigerhout!

Combineer met de houtlook badkamer

De houtlook badkamer leent zich uitermate goed voor de mooiste combinaties met andere badkamerstijlen. Een houten badkamermeubel komt in vrijwel iedere badkamerstijl wel tot zijn recht en ook andere houten badkameraccessoires doen het erg goed in bijvoorbeeld industriële of landelijke badkamers.

Wilt u de houtlook juist op een subtiele manier terug laten komen in uw badkamer? Kies dan voor houtlook tegels op de vloer en muren. Houdt het natuurlijke gevoel vast en combineer de houtlook tegels met planten en andere natuurlijke materialen, zoals glas en metaal.

Een houtlook badkamer op maat

Houtlook badkamers zijn er in vele verschillende soorten en maten. Gelukkig vindt u bij TuijpsHuysch een ruim aanbod aan badkamers in alle soorten, maten en opstellingen. Zit uw droombadkamer er toch nog niet tussen? Dan gaan wij samen met u op zoek naar een houtlook badkamer op maat. Kiest u voor de volledige houtlook of toch liever een combinatie van verschillende stijlen? Wat uw wensen ook zijn, onze experts denken graag met u mee om uw droombadkamer te realiseren.

Houtlook badkamers bij TuijpsHuysch

Bent u op zoek naar een houtlook badkamer of wilt u eerst nog inspiratie opdoen? Dan bent u in de ruime showroom van TuijpsHuysch in Weesp aan het juiste adres. Hier vindt u verschillende voorbeeldopstellingen en de nieuwste trends op het gebied van badkamers, keukens en tegels. Maak direct een afspraak en kom langs bij dé specialist op het gebied van badkamers in Amsterdam en omstreken!