Robuust met een ruw randje

Robuust, stoer en een beetje ruw. Zo kunnen wij de industriële badkamer het beste omschrijven. De industriële stijl is geïnspireerd door oude fabrieksgebouwen en machines uit de 19e en 20e eeuw en tegenwoordig weer ongekend populair. Bent u ook op zoek naar een industriële badkamer of wilt u nog inspiratie opdoen? Dan bent u bij TuijpsHuysch aan het juiste adres!

Ruwe materialen en donkere kleuren

In een industriële badkamer worden ruwe en natuurlijke materialen gecombineerd met donkere kleuren om een echt industrieel gevoel te creëren. Veelgebruikt materialen in een industriële badkamer zijn bijvoorbeeld hout, metaal en glas. Beton doet het ook altijd erg goed. Deze materialen kwamen ook veel terug in oude fabrieken.

Qua kleuren kunt u vooral denken aan kleuren als zwart, bruin of grijstinten. Deze kunnen prima gecombineerd worden met witte of lichtgrijze tegels, zolang de hoofdkleuren maar wat donkerder zijn. Combineer dit met de kleuren van de natuurlijke materialen om een sfeervol en industrieel geheel te combineren.

Onmisbare items in een industriële badkamer

Een industriële badkamer wort vaak gekenmerkt door een klein aantal items. Denk bijvoorbeeld aan kranen en knoppen van onbehandeld RVS of doucheschermen van glas en zwart metaal. Een trend die wij de laatste tijd ook steeds vaker voorbij zien komen zijn koperen wasbakkranen die stijlvol zijn weggewerkt in de muur.

Zoekt u juist een échte blikvanger in uw badkamer? Kies dan voor een industriële badkamerkast of een industrieel badkamermeubel van hout en metaal. In onze showroom vindt u vele verschillende voorbeeldopstellingen met de nieuwste en mooiste trends op het gebied van industriële badkamers!

Een industriële badkamer naar wens

Industriële badkamers zijn er tegenwoordig in vele verschillende soorten, maten en opstellingen. Daarom heeft iedereen tegenwoordig ook andere wensen en eisen als het op de badkamer aankomt. Zo kunt u kiezen voor een volledig industriële stijl of juist een combinatie tussen verschillende badkamerstijlen. Wat uw wensen ook zijn, de badkamerspecialisten van TuijpsHuysch nemen de tijd om samen met u op zoek te gaan naar uw absolute droombadkamer!

Industriële badkamers bij TuijpsHuysch

Zoekt u een industriële badkamer of wilt u inspiratie opdoen? Bezoek dan snel de showroom van TuijpsHuysch in Weesp. Hier vindt u de mooiste voorbeeldopstellingen en de nieuwste trends op het gebied van badkamers, keukens en tegels. Wilt u zeker weten dat onze experts tijd voor u hebben? Maak dan snel een afspraak en kom langs in de showroom van TuijpsHuysch!